2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکه منشی شوهرم

367 بازدید | 26 پست

بهش پیام  داده فردا ناهار یادتون نره بیارید.

از روی محبت بوده؟

خواسته خودش رو لوس کنه

یا کرم داشته

همسرم همیشه شیفت صبح میمونه.دیروز قراربود عصر هم بمونه  برای همین ناهارباید میبرد با خودش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قراره همسرتون برا همه ناهار ببره مشخصه شکموعه.در غیر اینصورت باید بهش گفت لازم نکرده اینقدر بفکر کسی باشی که به تو مربوط نیس . امیدوارم شوهرتون جواب این لوس کردناوکرم ریختناشو نده . حالش گرفته بشه

خوب آخه دختره حدود ۲۶ اینطورا داره.همسر من ۴۴سالشه و تو اون محیط پسر مجرد و جوون هم هست برای گیر داد ...

منشی کجا نهار میخوره؟ شاید نوبتیش کردن این دفه نوبت شوهر شماست. ما سر کار که صبحونه میخوردیم شب قبلش همکاران پیام میدادان فلانی فردا نوبتته صبحونه بیار