2777
2789

میرید به طرفش بگید ؟

زنه داره خیانت میکنه با چند نفر بوده 

بعد شوهرش اصلا هیچی براش کم نمیذاره دوتا پسر هم داره یکی از بچه هاشون خیلی کوچیکه 

فامیل خیلی نزدیک هست خیلی برام عزیزه شوهرش 

واقعا نمیدونم چیکار کنم 

اگه هم من نگم یکی دیگه آبروشو میبره چون میدونم باهاش دشمنه ولی مستقیم نمیره به شوهرش بگه کلا به همه اعلامش میکنه آبروش میره 

بهم نگید ک تو تو زندگی اونا نبودی چون خیلی نزدیکم حداقل ۸۰ درصدشون رو میدونم 

شوهرش خیلی خوبه واقعا گناه داره 

همه چیزشم به اسم زنه هست 

تعداد رای : 18
نظرسنجی
بگو
5
27%
اصلا نگو
3
16%
به تو چه
6
33%
اینو فقط خودم میزنم تا نظراتون ببینم
4
22%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بزار اون دشمنه بره بگه آبروش بره ، آدم خیانت کار باید آبروش بره 

اون موقع شوهره ام از دست این خلاص میشه

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

عزیزم هیچ وقت چیزی نگو خدا هم خیلی چیزا از بنده هاش میبینه ورسوا نمیکنه، نه فقط به همسرش به هیچ کس نگو

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح تخصصی و قرینه سازی ابرو هستم،،،

عزیزم هیچ وقت چیزی نگو خدا هم خیلی چیزا از بنده هاش میبینه ورسوا نمیکنه، نه فقط به همسرش به هیچ کس ن ...

عآخه فقط با ی نفر نبوده 

شوهرش همه چیزشو با نامش زده 

چیزی کم نداره 

از طرفی شوهرش خیلی برام عزیزه 

دو تا پسر داره... چرا باید پسراشم این وسط قربونی بشن؟

اونا چه بخوان چه نخوان قربانی شدن ،کسی که خودش به فکر بچه هاش نبوده رو شما چی از دستت برمیاد عزیزم 

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

ابرو بردن اصلا خوب نیست ب صورت ناشناس ب زنه بفهمون و بهش بگو اگ دس نکشه ب شوهرش میگی ولی بنظرم ب شو ...

اون میدونه ک من میدونم 

اصلا انگار عین خیالش نیست 

نه تیپشو عوض کرد نه رفتارشو

مطمئنم دوباره تکرار میکنه 

با چند نفر بوده