2777
2789

من از این پارچه ۲متر دارم(جنسش اسکاچی هس)

چی بدوزم باهاش.

الان یه چنتا مدل نیفرستم بگید کدومش بهتره.

خودتونم اگه مدل دارین بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی من از مدلش استین دارم 

خیلی دست و پا گیره

تو رستوران و مهمونی ها نمیتونی دستتو بلند کنی چیزی از سفره برداری میره تو کاسه و بشقابا 😂😂و در واقع ادم رو هم له نشون میده

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

منظورم اینه یه سومیز وشلوار با پارچه خودم  باشه یه سارافن روشو یه پارچه دیگه بگیرم. استینشو ای ...

اره فکر خوبیه اگه شلوار دوست داری اولی

اگر سارافن دوست داری سومی 

بنظر شومیز و شلوار کاراییش بیشتره

میشه برای بچه فامیلمون که لکنت داره صلوات بفرستید؟🥺فداش شم چقدر میبینم ک اذیت میشه

سومی خوبه

تو مدلا موندم نمیدونم کدومشون قشنگتره 

کمتر یه ساعت وقت دارم یه مدل انتخاب کنم.

چون تا حالا این سبکیا نپوشیدم یکم میترسم کت میپوشم میدونم بهم میاد اما اون دوتامدلو دودلم  

تو مدلا موندم نمیدونم کدومشون قشنگتره  کمتر یه ساعت وقت دارم یه مدل انتخاب کنم. چون تا حالا ا ...

تو پر هستی یا لاغر ؟؟

اگر پر هستی شومز و شلوار رو بدوز و برای اون رویه ی لباس به خیاط  بگو برات عصایی برش بزنه پشت رو