این ماه بااینکه چن روز ازش گذشته هنوز پریود نشدم،ممکنه باردار باشم؟
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
ببین ماه قبلی ۲۱پریود شدم که بعد از ۵ روز پریودمتموم شد و نزدیکی کردیم ینی میشه ۲۶ام،بعد از ۴ روز پریود شدم که میشه ۳۰ ام
ینی باید از ۳۰ حساب کنم؟یا همون ۲۱
خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین یدونه اصلاااااا جواب نمیده باید از روز پنجم پریودت بخوری تاااا تموم شه یه بسته بعد چند ...
مرسی فداتم فککنم بد خوردم توکل به خدا🥲