2777
2789

دوساله درگیرم یمدت یهو خیلی زیاد شدم شکمم کلا درگیر شد نزدیک ۸ ماه ایتراکونازول خوردم خوب بود بعد اونم باردار شدم خوب بود گاهی یدونه ریز میزد رفع میشد ولی الان ۲۰ فروردین زایمانمه بازوی دستم اندازه سر انگشت و زیر سینم بازم زده رفتم دکتر فقط پماد داد گفت دارو مجاز نیست تمام فکر و ذهنم درگیر اینه که یموقع بچه نگیره ازم روز و شب ندارم یعنی دوتا بچه هم دارم تا الان که دوسال شده از ترسم نتونستم محکم بغلشون کنم انقد همه چیزو با ابجوش شستم که کلا خراب شدن هر بار حموم میرم با وایتکس میشورم دیگه نفسم بند میاد الان واقعا کم اوردم 

سلام من توی شیردهی داشتم چندبار رفتم دکتر خوب نمیشدم اخر سر دکتر با اصرار خودم چندتا دونه قرص بهم داد فکر کنم گفت هفته ای یکی بخور. منم توی روزی که قرص میخوردم بیشتر از ۸ ساعت به بچه شیر نمیدادم و بعد شیرم رو میریختم دور بعدش به بچه شیر میدادم. بهتر شدم ولی بس حمام رفته بودم و پوستم خشک شده بود تمام بدنم اگزما زده بود که رفتم یه دکتر دیگه گفت پوستت خیلی خشک شده و این قارچ هم قارچ ورسیکالر هستش و به بچه ات و بقیه سرایت نمیکنه یعنی واگیردار نیست. تو بدن همه هست برای شما فعال شده اصلا برا بچه ات نگران نباش و یه پماد ساختنی ترکیبی بهم داد گفت همینو بزنی کافیه زدم بعد یه مدت هم خداروشکر از شرشون خلاص شدم.

سلام من توی شیردهی داشتم چندبار رفتم دکتر خوب نمیشدم اخر سر دکتر با اصرار خودم چندتا دونه قرص بهم دا ...

من خیلی پماد و صابون دکترا بهم دادن قارچ شما چطوری بود قرمز حلقه ای یا قهوه ای ؟ اسم قرصت یادت نیست ؟ بمنم گفت بعد زایمان شاید بشه قرص بینافین بخوری البته بخدا شاید ۸ تا دکتر متخصص رفتم دکتر عمومی گفت قارچه ۸ ماه قرص خوردم همین ماه پیش یه متخصص خیلی معروف رفتم اولش با اطمینان فقط گفت این قارچ نیست اما من خودم گفتم قارچه و نمونه دادم و بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام من توی شیردهی داشتم چندبار رفتم دکتر خوب نمیشدم اخر سر دکتر با اصرار خودم چندتا دونه قرص بهم دا ...

شما فقط تو بارداری زدی یا قبلشم داشتی ؟ بعد از این ناراحتم که من از ایام کرونا هنوزم همه زندگی رو با الکل ضدعفونی میکنم همه میگن وسواس شدی بخدا دستام از خشکی ترک میخوره چرا باید من نگران بچه باشم الان میگم خدایا چی میشه بدون ترس بچه رو شیر بدم 

من زمان دانشجوییم حدود ۲۰ سال قبل اولین بار این قارچ روی پوستم فعال شد و دکتر بهم یه پماد تریامسیلونون ان ان داد که زدم و برطرف شد ولی بعد از اون گاهی عود میکرد که خودم همسن پماد رو میگرفتم و میزدم و چندین سال تقریبا خوب بودم تا اینه چندماه بعد زایمانم توی دوران شیردهی دوباره فعال شد و من چون بچه ام هم اگزما میزد فکر کردم به بچه ام هم سرایت کرده و باز رفتم دکتر دو تا پماد مگاکورت و کلوتریمازول و شامپو کتوکونازول ۱درصد اگه اشتباه نکنم بهم داد کامل خوب نشدم باز به خواست خودم فکر کنم قرص فلوکونازول ۱۵۰ بهم دادم که بازم کامل خوب نشدم. اخر سر یه دکتر دیگه رفتم گفت ما توی شیردهی قرص تجویز نمیکنیم. ولی یه پماد ساختنی بهم داد و شامپو سولفودرم ۱ درصد زدم بعد یکی دو هفته خداروشکر خوب شدن. ولی جای اولین لکه قهوه ای که ۲۰ سال روی پوستم زد همچنان کمرنگ مونده و دکتر گفت این دیگه مهم نیست فعال نیست فقط بصورت ضایعه مونده و غیرفعاله. و اینکه لکه های من بیشتر قهوه ای و قرمز بودن و قسمت شکم و گردنم رو درگیر کرده بودن. و دکتر گفت قارچ تیناورسیکالر و قابل سرایت و واگیر نیست. البته چون ۴.۵ سال میگذره ممکنه یوقت اسم دارویی چیزی رو اشتباه نوشته باشم. اگه عکس فرمول داروی ساختنی رو داشته باشم براتون میفرستم. سلامت باشید و موفق

من زمان دانشجوییم حدود ۲۰ سال قبل اولین بار این قارچ روی پوستم فعال شد و دکتر بهم یه پماد تریامسیلون ...

ممنون عزیزم بابت توضیحاتت واسه منم قرمزه الان مثلا اندازه نخود رو بازوم و زیر سینمه پماد هم کتوکونازول بهم داد فایده ای نداشت بعد زنگ زدم گفت بینافین بزن که دیروز دکتر زنان گفت بینافین مجاز نیست نزن بعد الان وقتی پماد میزنم قرمز میشه وقتی نمیزنم انگار آروم میگیره کمرنگ میشه موندم بزنم یا دیگه نزنمش 

اره تا یکهفته اول فکر کنم یکم قرمزتر میشه بعد اون شروع به خوب شدن میکنه. فکر کنم سه هفته یا نمیدونم هرچی دکترتون گفته حتی بعد اینکه محو شدن لکه ها باید ادامه بدین چون دوباره عود میکنه و به درمان مقاوم میشه، حتما باید دوره درمان کامل کنین. ضمن اینکه از دکترتون بپرسین اگه مجاز بودین شامپو ضدقارچ هم همزمان استفاده کنین تا کامل از روی پوستتون برن. ولی اصلا استرس به خودتون ندین

من خودم الان باز باردارم و میدونم چه استرس هایی ما مادرها داریم. ولی اکثرا الکی هستش. من مثلا خودم چند ماه قبل بخاطر یه خال کوچک که روی بدنم بود رفتم دکتر و گفتم نکنه زگیل تناسلیه دکتر گفت نه این خاله و تست پاپ اسمیر هم ازم گرفت خوب بود ولی باز توی بارداری استرس گرفتم نکنه زگیل باشه و موقع زایمان به بچه ام سرایت کنه با اینکه دکتر گفت توی بارداری نمیشه و نمیتونیم نمونه بگیریم ازت و... ولی من با اصرار خودم تست اچ پی وی تایپینگ دادم که خدا رو شکر منفی بود و مشکلی نداشتم. کلا توی بارداری از کاه کوه میسازیم. بچه سالم و زایمان راحت و زندگی پراز ارامشی رو براتون ارزومندم.

اره تا یکهفته اول فکر کنم یکم قرمزتر میشه بعد اون شروع به خوب شدن میکنه. فکر کنم سه هفته یا نمیدونم ...

صابون گوگرد میزنم هر بار 

پماد هم هی میزنم میشورم پیرنمو عوض میکنه عوض اینکه پنج دقیقه بتونم استراحت کنم فقط درگیر این موضوعم امروز انقد کار داشتم خستم پماد رو نزدم هنوز واسه من قرمز میشه یا گرد یا گرد تو خالی البته اون گرد های توخالی که دورش قرمز بود واسه شکمم بود خیلی زیاد بود اون موقع الان رو دستمو و سینمه فقط از واگیرش به بچه میترسم چون سینه هم هست دیگه بدتر

اره تا یکهفته اول فکر کنم یکم قرمزتر میشه بعد اون شروع به خوب شدن میکنه. فکر کنم سه هفته یا نمیدونم ...

این الان یماهه رو دست منه نمیره که هربار پماد میزنم وحشی تر میشه ولی وقتی شستم پماد نزدم کمرنگه 

البته آب زیاد و رطوبت بهش برسه هم بیشتر میشن. مثلا من هربار از حموم می اومدم پررنگ تر میشدن و بعد چند ساعتی بهتر میشدن. حموم مثلا یک یا دو روز درمیان کافیه زیادی هم کردن هم بدترشون میکنه. و کلا بنظرم باید یه مقدار بی خیالشون بشین تا خوب شن وسواس زیادی بدتر میکنه شرایط رو

البته آب زیاد و رطوبت بهش برسه هم بیشتر میشن. مثلا من هربار از حموم می اومدم پررنگ تر میشدن و بعد چن ...

فقط به هر دری میزنم که بره خودم مهم نیستم اصلا اذیتم نمیکنه که فقط واگیر نداشته باشه واسه کسی و بچه ها