2821
2789
عنوان

قرص اسلیم کوئیک-برای لاغری

14844 بازدید | 20 پست

سلام،بچه ها من برای عمل بینیم دکترم این قرص رو نوشته،ازم پرسید آب کرفس میخوری گفتم نه این قرص رو نوشت گفت اثر لاغری هم داره اگر قبل از غذا بخوری،منم خب خوردم،خیلی اشتهام کم تر شده،الان ساید ۴ روزه میخورم،اصلا میلم به هیچی نمیبره دلم نمیخواد چیزی بخورم،ولی به قدری معده درد دارم که نگو،نمیدونم چرا این همه معده درد میگیرم واقعا دردش خیلی شدیده روانی میکنه ادمو،هیچی هم نمیتونم بخورم اصلا دلم نمیخواد چیزی بخورم،اما درد معده دارم،نمیدونن چی کار کنم 

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اس اس نشدی؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز