2777
2789

من سال جدید میخوام برم برج ۴ اینا

تو عمرم یکبار هم نرفتم با اینکه پدربزرگم متولد اونجا بوده😄

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برند zara خوبه نسبتا قیمتاش

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
ارزش خرید کردن داره؟ کیف و لوازم  آرایش  چطور؟

صددرصد از ایران بهتره کیفیتاش مخصوصا لباساش ولی لوازم ارایشی رو نمیدونم چون نرفتم

من مادربزرگم برام چند تا شلوار جین و لباس گرفته بود عالی بودن حتی یکی از شلوارا سایز کمرش کوچیک بود رفتم بفروشمش رو هوا برداشتن

ارزش خرید کردن داره؟ کیف و لوازم  آرایش  چطور؟

صددرصد از اینجا بهتره کیفیتاش مخصوصا لباساش ولی لوازم ارایشی رو نمیدونم چون نرفتم

من مادربزرگم برام چند تا شلوار جین و لباس گرفته بود عالی بودن حتی یکی از شلوارا سایز کمرش کوچیک بود رفتم بفروشمش رو هوا برداشتن