2777
2789

اگر یه روز قمر در عقرب باشه و زایمان کنی 

تاثیر بدی داره؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب مگه دست توعه 

زاییدی دیگه 

پیگیرش نباش

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

و منی که اصلاً نمیدونم روزای قمر در غرب کی هست

بیخیال بالا اینا رو رمال ها و فالگیرها مد کردن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

اگر سزارین هستی جا بجا کن اگر نمیشه صدقه بده 

اگر طبیعی هستی که چاره ای نیست نمیشه ب بچه گفت بمون اون تو تا فردا... در این حالت هم صدقه بده

کلا نزدیکی نباید تو قمر در عقرب باشه در مورد دنیا اومدنش مطلبی گفته نشده

خب مگه دست توعه  زاییدی دیگه  پیگیرش نباش

نه هنوز زایمان نکردم

ولی دو هفته آخر بارداری یک هفته اش قمر در عقرب

میترسم اون زمان بیاد بچه

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.
اگر سزارین هستی جا بجا کن اگر نمیشه صدقه بده  اگر طبیعی هستی که چاره ای نیست نمیشه ب بچه گفت ب ...

عه پس نزدیکی نباید توی قمر در عقرب باشه

چه تاثیری داره اگر باشه ؟

و منی که اصلاً نمیدونم روزای قمر در غرب کی هست بیخیال بالا اینا رو رمال ها و فالگیرها مد کردن 

ومردم ساده ماهم باور کردن 

کشورهای دیگه تو  سیارات پا گذاشتن 

افغانستان تورمشو زیر صفر آورده 

اونوقت هموطنان ما دنبال قمر درعقربن 

😂😂😂😂انجام امور مهم خوب نیست مثل ازدواج خریدو فروش خونه و سفر ولی زایمان ک دست خودت نیست ک اگر بود روزای تعطیل و شهادت کلا در زایشگاهو میبستن بعدم ک از بیمارستان میای خون میکنی انشاالله به سلامتی و دل خوش و ۴چشم روشن

عه پس نزدیکی نباید توی قمر در عقرب باشه چه تاثیری داره اگر باشه ؟

نمیدونم چطوری توضیح بدم ولی مثال میزنم برات 

من و همسرم اکثر اوقات دعواهای شدیدمون تو قمر در عقربه 

به طور کلی توی اون روزها انسان در بهترین حالت روحی و روانی خودش نیست و روی اسپرم و تخمک هم تاثیر داره.

حالا اگر زن و مرد حواسشون نباشه باز با صدقه قابل هست اما اگر به قصد تشکیل نطفه توی اون روز نزدیکی کنن داستان داره. مثلا ممکنه سقط بشه یا مریض بشه و ...

واسه همین روزها و شبهایی که نزدیکی نهی شده مشخص شده...

کلا همه بلاها رو با صدقه دفع کن...