2777
2789
عنوان

باهمچین شوهری باید چکارکرد؟ توروخدا بیاین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 56 پست
اخه ما چه گناهی کردیم؟ 😔 بخدا دلم مرگ میخواد …. خستم کرده تو سن ۲۲ سالگی از زندگی ناامیدم کرده ، اص ...

کاملاااااا میفهممت، منم ۴ ساله ازدواج کردم، و الان تو سن ۳۰ سالگی کلی قرص اعصاب میخورم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوم اینکه بشین باهاش حرف بزن بگو من دوستت دارم نمیخام تو خونه اختلاف داشته باشیم هر چقدر بی احترامی کنی به خانوادم از چشمم میوفتی مطمعن باش اینکارارو میکنی دوس داشتنم کم میشه بگو من دیگه خانوادمو دعوت نمیکنم که بیان تو هم به خانوات بگو نیان اذیتم نکنن تا دوتایی یه مدت زندگی خوبی داشته باشیم اینکه من با هیشکی رفت و امد نکنم و تو هر لحظه ور دل خانوادت باشی نمیشه من غصه میخورم 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

ببین عزیزم من اگه شخصیتم طوری بود که بیفتم پای کسی الان مادرشوهرم دشمنم نبود. ولی هر کس قبرش تا یه ح ...

میخای عصابت اروم باشه فقط خونتو از مادر شوهرت جدا کن حتی اگه شدی مستجر بشی. اصلا ام خونت راهش نده. فقط فقط تمرکزت رو این باشه خونتو ازش جدا کنی

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
خب چکار کنم؟ آرامش ندارم . همش جنگ اعصاب …. دیگه بریدم

حق داری ولی عزیزم یا باید جدا شی یا تلاشتو بکنی تا وضع بهتر شه.

زندگی مشترکه دیکتاتوی نیست

با خانوادت رفت و امد کن و کار خودتو بکن.

اگر خونه ی مادرش بی احترامی میبینی دیگت پاتوووپ نذار

در حد همون سلام اونم چون توی یه ساختمونید

پولم بگیر برای خودت قشنگ خرح کن و جمعم بکن

بگووووو اسیری نیومدم که خرج نکن مسافرت نرو غلام حلقه به گوشت نیستم که خونه ی بابام من اینجوری نبودم الانم نمیتونم.

برای خودت مرز بذار

اینو یادت باشه بهترین دفاع حملس. هرچی مظلوم تر و اروم تر باشی و هرچی بگی به حرفات گوش میکنم مطمان با ...

بارخرفای اولا موافقم هرچی  آرومتر همون قدر باید سواری بدی کوتاه نباید بیاد 

به هیچ وج ارزش خودت رو نیار پایین و به مادرشوهرت نگو چیزی چون عادت میکنن به تحقیر کردنت 

به شوهرتم بگو من تا حدی کوتاه میام وساکت میشینم اما دیگه صبرم تموم شه میزارم میرم  بترسونش 

بعد محبتت رو زیاد کن بهش نمیگما به دست و پاش بپیچی و هی ببوسی نه اینجوری کنه میشه ادم یکمم دلزده میشه شوهرت ، حونه رو مرتب کن و به خودت برس و غذایی ک دوس داره رو بپز و براش هدیه بگیر و اومد براش چایی بیار و بدرقه اش کن و یکاری کن نبودت اونو اذیت کنه 

با سیاست برو جلو 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

خب چکار کنم؟ آرامش ندارم . همش جنگ اعصاب …. دیگه بریدم

عزیزم از قدیم گفتن با ناخدای کشتی نباید بجنگی وگرنه خودتم غرق میشی 

شما باید با صبوری،خانمی و سیاست مشکلات تک به تک حل کنی 

زمان می‌بره ولی مطمئن باش شدنی هست

بیشتر مطالعه کن تا بیشتر بدونی 

قهر طولانی مدت و درنهایت طلاق

تا کی باید با این ادم زندگیت رو جهنمی کنی؟

لازمم نیس ب دست و پای مادرش بیوفتی ک اتو بگیره و همیشه از این روش استفادع کنه

عزت نفس داشته باش

خیلی حالم از ضعیفیش بهم خورد اسی چه خبرته تو باید کولاااک میکردی حساب کار دستشون بیاد.....چند سا ...

۲۲ سالمه . ضعیف نیستم ، نابلدم…. اومدم جایی که گرگن، چجوری کولاک کنم؟ شما بگو ؟ دعوا راه بندازم که بد تره….