2777
2789
عنوان

باهمچین شوهری باید چکارکرد؟ توروخدا بیاین کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 56 پست
یکم محکم باش خب،به شوهرت بگوهروقت ازمادرت گذشتی منم ازخانوادم میگذرم،اتمام حجت کن باهاش تاازون خونه ...

اصلا به حرفام اهمیت نمیده . فکر کردی تاحالا اینجوری نگفتم؟ وایمیسه به مادرم بد و بی راه گفتن …. تنها راه حلم اینه خدا مادرشو ازش بگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیاد بریم ازینجا…. خیلی بچه مامانیه😔😔😔

بهش بگو اگه قراره خانواده من نیان خانواده توروهم نباید ببینیم 🙁

یکم با سیاست و محکم باهاش برخورد کن مرد ببینه زن رو به روش ضعیف و مطیعه دور بر میداره 

اصلا به حرفام اهمیت نمیده . فکر کردی تاحالا اینجوری نگفتم؟ وایمیسه به مادرم بد و بی راه گفتن …. تنها ...

پاتوبکن تویه کفش که ازونجابرید،وگرنه بدترهم میشه اوضاعتون

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یاخدا چطور باهاش سر میکنی؟ من بودم روانی میشدم

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

وقتی خودتو کوچیم میکنی و کوتاه میکنی مشخصِ که اینجوری رم میکنه دیگه.

بیخود کرده در مورد رفت و امد با خونواده اینو گفته مشخصه از شما رو میبینه.

بعدشم پول خرج نمیکنه؟

اصلا برای چی با این ادم ازدوتج کردب شمااااا

بعدشم دست مامانتو میبوسم اخه🤦🏻‍♀️🙄

دستِ کلِ خاندانتونم باید ببوسن بیا ببین دامادا چقدر با خانواده زناشون و زناشون خوبن و احترام میذارن اجازه ندید بابا اینم کاری که واست نمیکنه حداقا بهش باج نده دیگه شما.

دورت بگردم چقدر منی. من حتی به پای شوهرم افتادم! فکر کن! ولی آدم نمیشن که، هوا برشون میداره و وقیح ت ...

اخه ما چه گناهی کردیم؟ 😔 بخدا دلم مرگ میخواد …. خستم کرده تو سن ۲۲ سالگی از زندگی ناامیدم کرده ، اصلا هم سیاست ندارم شب و روز یواشکی گریه میکنم

به روی مادر شوهرت نیار

بهش نامحسوس محبت کن  تو  حرفاش تاییدش کن از خوبیاش بگو

براش کادو بگیر عیدی بگیر بزتر باهات خوب شه

بیشتر کاربرا گفتن ازش جدا شو

تو از اون خونه هم بری شوهرت باز میره پیشش باز پرش میکنه فرقی به حالت نمیکنه

پس به مادر شوهرت محبت کن بدی مادرشوهرت هم به شوهرت نگو 

تو رو خدا از همون اول قبول نکنید برین بالا سر مادر شوهر زندگی کنید

شده چند سال عقد بمونید یا تو خونه کوچیک و قدیمی زندگی کنید ولی نرین بالا سر مادرشوهر

تمام مشکلات از همین جاست

دوری و دوستی تمام

کاربر قدیمی هستم

عزیزم کارایی که میگم رو بکن حتما جواب میگیری 

اول به مامانت بگو وخانوادت که زود زود نیان خونه ات سه چهار بار شما برید بعد یبار اونا بیان تا ارزششون هم حفظ بشه بهش بگو شوهرم قیافه میگیره نیایین اما به روی شوهرتم نیار که به مادرت گفتی و مامانتم چیزی نگه همچنین ب داداشات و بقیه فامیلات بگو یه مدت نیان خونتون تا همه چی درست شه بعدا که رام تو شد میان اولهاشه جوگیره 

دوم اینکه.....

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

به روی مادر شوهرت نیار بهش نامحسوس محبت کن  تو  حرفاش تاییدش کن از خوبیاش بگو براش کادو ...

ببین این اخه رو یسری ادما جواب میده ولی بعضیا واقعا با ایم راه حلا نرم نمیشن

این خانمم با سیاست رفتار نمیکنه مطمئنم از بس قلبشم پاکه  این محبت هارو از ته دلش انجام میده و این باعث میشه اون مادرشوهر بازم دور برداره

اینو یادت باشه بهترین دفاع حملس. هرچی مظلوم تر و اروم تر باشی و هرچی بگی به حرفات گوش میکنم مطمان با ...

ببین عزیزم من اگه شخصیتم طوری بود که بیفتم پای کسی الان مادرشوهرم دشمنم نبود. ولی هر کس قبرش تا یه حدی هست و منم صبرم‌تموم شده…. خستم انقد جنگیدم و محکم بودم …. از پا دراومدم😞