2777
2789

میگه خونه مامانت نرو مامانت نیاد ، داداشات نیان ، فقط خانواده من بیاد بره.

پولم خرج نکن همش جمع کنیم

سرکارم نمیره

یکساله عروسی کردیم ، طبقه بالای مادرشوهرم میشینم دق مرگم کردن مادر پسر….. دیشب داداشم اینا خونمون بودن رفت خونه مامانش ابروم رفت اونا رفتن اومد خونه تا صبح غر زد ، گفتم دیگه هرچی تو بگی همونو میکنم فقط خون به دلم نکن ، میرم دست مادرتو میبوسم بس کن ، ول نمیکنه. تا حالا یه سفر دوتایی نرفتیم قرار بود عید بریم که دیشب گفت سفر ام کنسله… چکار کنم من؟ دلم میخواد بمیرم.

اینجوری  نبود خیلی خوب بود تا یکماه پیش که با مادرش حرفم شد اون خیر ندیده باهام لج کرده هی پرش میکنه زندگیمو جهنم کرده . میخوام برم به پاش بیفتم بگم نوکری تو میکنم توروخدا دیگه شوهرمو ننداز به جونم . بنظرتون جواب میده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کارو کنی قشنگ آتو می گیره هروقت دلخور بشه ازت شوهرت و می اندازه به جونت 

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

خب چکار کنم؟ بخدا بریدم 

یکم محکم باش خب،به شوهرت بگوهروقت ازمادرت گذشتی منم ازخانوادم میگذرم،اتمام حجت کن باهاش تاازون خونه برید

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

اینو یادت باشه بهترین دفاع حملس. هرچی مظلوم تر و اروم تر باشی و هرچی بگی به حرفات گوش میکنم مطمان باش بیشتر تو سری میخوری. دقت کنی عروسایی که با جذبن و جدی بیشتر تحویلشون میگیرن فکر میکنی شوهرتو با شوهر اونا فرق میکنه؟! مردا همه یکین ولی بستگی داره چجوری از اول باهاش برتورد کرده باشی.

قضاوتت نمیکنم ولی نصیحت خواهرانم برات اینه اصلاااا به دستو پای مادرش نیوفت و بعدش هرجور شده خونتو از مادر شوهرت جدا کن حتی اگه شده مستجری بکشی جدا شو از اونا. 

البته من میدونم اول تا اخر کار خودتو میکنی میری می افتی دستو پای مادر شوهرت.

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

در ضمن اصلا هم رو نده بهش

اگه اون میگه نه مامانت نیاد توهم نرو خونه مامانش داشتن میومدن خونتون کار ها رو بنداز گردن خودش دوبار که جلو مامانش کم بیاره بسشه 

برای چی باید دست مامانشو ببوسی؟! 

بعد میخوای نقطه ضعف بدی دست مادرشوهرت؟!