2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ازبچه ها اینجورین ولی یه بار که اینکارو کرد دستش وبگیر بگو وااای نگا چ کرم گنده ای داره الان میره تو شکمت اینجوری میشه اونجوری میشه واای یجوری باجدیت بگو بترسه

با داستان ها و شعرهای معتبر روانشناسی بهش يفهمون کارش زشت هست 

این شعر هم چند سال پیش که کارآموز مربی کودک بودم 

یک مربی برای دانش آموزاش می خوند می گفت از وقتی که این شعر به بچه ها یاد دادم دیگه دست تو بینی شون نمی کنند البته نمی دونم چقدر از روانشناسی معتبر باشه 

دست نکنی تو بینی 

شب خواب بد می بینی 

خواب می بینی که 

گربه... 

اومده موهاتو کشیده 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خیلی ازبچه ها اینجورین ولی یه بار که اینکارو کرد دستش وبگیر بگو وااای نگا چ کرم گنده ای داره الان می ...

همین راهکار میگی عزیزم انجام دادم اصلا تو سرش نمیره.

فقط خدا حقیقت دارد

امکانش هست از سرش بیفته چون کوچیکه اما اگه از سرش نیفتاد باهاش دوستانه حرف بزن بگو که میدونی دماغمون هم پی پی میکنه و ما همونطور که پی پی رو تو دستشویی خالی میکنیم پی پی دماغمون هم باید تو دستمال یا روشویی خالی کنیم بعد دستمال پرت میدیم به روشویی هم اب میزنیم تا تمیز بشه

زمان ثابت کرده همتونو...

من دوتا داداش دیدم بزرگم بودن،بالای ۲۰ سالن الان ، از نوجوونیشون تاالان حواسشون نباشه اینکارو میکنن.من عوووقم میگیره تا میبینم

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم

ببین نن هر کاری ک تو این زمینه ها باشه و اعصابم رو خورد کنه با فلفل پیش میرم....دخترم تف مینداخت از مدرسه یاد گرفته بود بهش فلفل نشون دادم(اینجا فقط نشون دادم)درست شد.....البته یبار ک ۴ ساله بود ی حرف زشت یاد گرفته بود(گوه بخور)به همه میگفت عاصی شدیم خیلی خیلی خیلی کم نوک زبونش رو فلفلی کردم دیگ نگفت....حالا ک ۸ سالشه ی وقتایی خیلی بی ادبی ببینم میگم فلفل هم هستا دیگ اصلا تکرار نمیشه‌.....میدونم کارم درست نبود ولی انگار واقعا لازم بود..‌

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
با داستان ها و شعرهای معتبر روانشناسی بهش يفهمون کارش زشت هست  این شعر هم چند سال پیش که کا ...

حالا بعد اون شبا می‌ترسه میگ گربه میاد.....من به دخترم یبار گفتم حرف بد بزنی شبا خواب بد میبینی شب میشد گریه میکرد من نمیتونم بخوابم خواب بد میبینم و 

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

دوتا دختر دارم روزی هزار بار خودمو لعنت میکنم که چرابچه دوم آوردم.الان هیچکس خوشش نمیاد باهاشون جایی بریم تفریحی مسافرتی.چون خیلی کوچیکه اذیت می‌کنه.شوهرمم آدم خسیسی هست اصلا خوشش نمیاد ماشینشو بندازه برای مسافرت تو جاده.میگه بنزین گرونه خرج گرونه.اگر بچه نداشتم خودم هرجا دوست داشتم میرفتم ویا شوهرم کاری نداشتم

فقط خدا حقیقت دارد