2777
2789
حالا بعد اون شبا می‌ترسه میگ گربه میاد.....من به دخترم یبار گفتم حرف بد بزنی شبا خواب بد میبینی شب م ...

این هم می تونه باشه... 

به خاطر همین اولش عرض کردم که باید از نظر روانشناسی معتبر باشه 

اما متاسفانه اکثر داستان ها و شعرهای بازاری معتبر نیستند 

مثل یک نفر می گفت اسمش فلان اسم هست بعد تو مهدکودک مربی داستان یک دختر کثیفی می خوند که هم اسم من بود می گفت از اون موقع هم کلاسی هام باهام لج افتادند چون من اسمم.... بود 

به نظر من حتی باید تو اسم شخصیت های داستان دقت کرد 

یک بار خودم می خواستم برای بچه های مهد قصه بگم وقتی گفتم اسم قهرمان داستان هکتور هست همه شون شروع کردند به حالت مسخره کردن اون قهرمان داستان... 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

همین راهکار میگی عزیزم انجام دادم اصلا تو سرش نمیره.

عکس یه بچه سوخته یا مریض پروانه ای نشونش بده بگظو این دست تو دماغش کزده خورده اینطوری شده

ببرش دکتر با دکتز هماهنگ باش اون بگه حرف شما رو گوش نمیکنه از یکی که غریبه س بشنوه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این هم می تونه باشه...  به خاطر همین اولش عرض کردم که باید از نظر روانشناسی معتبر باشه  ...

آره دقیقا درست میفرمایین

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
ببین نن هر کاری ک تو این زمینه ها باشه و اعصابم رو خورد کنه با فلفل پیش میرم....دخترم تف مینداخت از ...

من زنداییم قاشق داغ نشون بچه هاش میداد

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم