2777
2789

سلام تو اهواز کدوم دکتر زنان خیلی با تجربس برای عمل هیسترکتومی(برداشتن رحم).ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره بگه🙏

امروز در جوان ترین سنی هستی که از اینجا به بعد خواهی داشت،ازش لذت ببر
مامانم ۲۰ سال پیش دکتر رازی براش برداشت اون موقع پیر و فسیل بود الان نمی دونم زنده است یا نه 

احتمالا نفت شده باشه🤣😅

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی دکتر اشراقی هم دوستم رو عمل کرد چند تا دکتر خانم بهش گفتن به خاطر فیبروم بزرگ و سنگینت رحم ت رو درمیاریم گفت اشراقی خیلی منو آروم کرده و گفته تو جوونی نمی‌ذارم عضو مهم بدنت رو از دست بدی 

مامانم ۲۰ سال پیش دکتر رازی براش برداشت اون موقع پیر و فسیل بود الان نمی دونم زنده است یا نه 

مرسی عزیزم.میرم یه سرچ کنم ببینم زنده س😀

راستی دکتر اشراقی هم دوستم رو عمل کرد چند تا دکتر خانم بهش گفتن به خاطر فیبروم بزرگ و سنگینت رحم ت ر ...

چه خوب،من برای مامانم میخوام بعد از سه ماه که از کورتاژش گذشته رفت سونو گفتن بدتر از قبل شده😓