0چشمآبی0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 336 عنوان بچه ها میشه ی راهنمایی بکنین درمورد دندون عقل 57 بازدید | 4 پست سلام خانما خوبین؟دختر من ۱۵ سالشه دندون عقلش داره در میاد نیمه نهفتهسالان از خواب بیدار شده بخاطر دردش دیگه نمیتونه بخوابهچیکار کنم یکم بهتر بشه؟تا ببرمش دندون پزشکی؟ [کاربری من و مامانم] 1402/12/27 | 05:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هنانح عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1655 یه ژلوفن و سوراخ کن بریز روی دندون عقلش پنج تا ده ثانیه باشه بعدش سریع بشوره به زبونش به هیچ وجه نخوره. دندون کامل بی حس میشه فقط سریع ببرش دندون پزشکی تا قبل عید که اگه نکشی عید زهر بچه میشه
0چشمآبی0 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 336 یه ژلوفن و سوراخ کن بریز روی دندون عقلش پنج تا ده ثانیه باشه بعدش سریع بشوره به زبونش به هیچ وجه نخو ... تازه ژلوفن خورده گوشش هم درد میکنه یعنی دندونش عفونت نکرده؟ [کاربری من و مامانم]
هنانح عضویت: 1402/12/25 تعداد پست: 1655 تازه ژلوفن خورده گوشش هم درد میکنه یعنی دندونش عفونت نکرده؟ خوردن ژلوفن تاثیری نداره.ژلوفن و سوراخ کن از ژلش بریز روی دندون عقلش تا دندون بی حس بشه . گوش درد طبیعیه وقتی دندون عقلت درد میکنه.
افسر،ارشد،ارتش،اتریش عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 7033 روغن هنزل یا چندتیکه یخو بزار لای دستمال بزار رو فک و دندونش یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست کاربری دست دونفر بود💥