الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام دوستان من یه نذری تو همین سایت واسه بچه دار شدن گفته بودن دوستان و من همین امروز برداشتم نمیدونم ولی دلم خیلی خیلی اروم شده اینگار که واقعا اون چیزی که خواستم میرسم اگه دوست دارین به شما هم بگم
اینکه 72 عدد پاکت شیر و اگه در توانتون هست کیک بگیرین و روز شهادت حضرت علی اصغر تو ماه بزرگ محرم پخش کنین بین بچه ها خیلی نذر قشنگیه حضرت علی اصغر باب الحوائج هستن با همون دستای کوچولوشون التماس دعا
عزیزم من نذر کردم واسه چهل نفر سوره واقعه حتما واسه شما میخونم.انشاءالله حاجت روا میشی
میشه ازت خواهش کنم اگه هنوز تو لیستت جا داری برای منم دعا کنی،،،چهار ساله منتظرم،،،کلی درمان کردم ،،،میکرو کردم انتقال دادم ولی دو تا سقط داشتم ،،هفته گذشته هم بهم گفتن کیست اندومتریوز تو تخمدانت تشکیل شده ،،،خیلی خیلی محتاج دعا هستم ،،،، اگه جا داری منم التماس دعا دارم
میشه ازت خواهش کنم اگه هنوز تو لیستت جا داری برای منم دعا کنی،،،چهار ساله منتظرم،،،کلی درمان کردم ،،،میکرو کردم انتقال دادم ولی دو تا سقط داشتم ،،هفته گذشته هم بهم گفتن کیست اندومتریوز تو تخمدانت تشکیل شده ،،،خیلی خیلی محتاج دعا هستم ،،،، اگه جا داری منم التماس دعا دارم