2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله تو این روزای عزیز عیدیتو بگیری از خدا

چند وقته ازدواج کردی؟

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

رفتم تو ۳سال

جمعا۶ماه اما یکسال درگیرم 

تنبلی دارم

۲۱سالمه

میترسم 

خـــــــدا

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

تازه اول جوونیته بابا غصه نخور 

تنبلیه تخمدان درمان داره دیگه

شش ماه اقدام که چیزی نیس عزیزم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

دکترت چی میگه؟؟

دارو دادن کلومیفن ک کیست شد کلی گرفتاری

این ماه لتروزل خوردم 

دکتر کفت۲ماه بخور باردار نشدی بیا 

ب اقامم کلومیفن داد امپول

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

عزیزم منم 9 ماه اقدام بودم یه هفته ست ب لطف خدا فهمیدم باردارم.من فکرکنم از چله دعای توسل حاجت گرفتم خیلللی مجربه.البته خواب دیده بودم مامانم برام میخونه براهمین مامانم برام چله گرفت.خودمم شب قبل از موعدم دعارو خوندم و رو اسم هرکدوم از اهل بیت ک میرسیدم ازشون تک تک میخواستم.انشاالله شماهم ب حق پیغمبر نتیجه میگیری