2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشاالله تو این روزای عزیز عیدیتو بگیری از خدا

چند وقته ازدواج کردی؟

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

رفتم تو ۳سال

جمعا۶ماه اما یکسال درگیرم 

تنبلی دارم

۲۱سالمه

میترسم 

خـــــــدا

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

تازه اول جوونیته بابا غصه نخور 

تنبلیه تخمدان درمان داره دیگه

شش ماه اقدام که چیزی نیس عزیزم

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

دکترت چی میگه؟؟

دارو دادن کلومیفن ک کیست شد کلی گرفتاری

این ماه لتروزل خوردم 

دکتر کفت۲ماه بخور باردار نشدی بیا 

ب اقامم کلومیفن داد امپول

بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊

عزیزم منم 9 ماه اقدام بودم یه هفته ست ب لطف خدا فهمیدم باردارم.من فکرکنم از چله دعای توسل حاجت گرفتم خیلللی مجربه.البته خواب دیده بودم مامانم برام میخونه براهمین مامانم برام چله گرفت.خودمم شب قبل از موعدم دعارو خوندم و رو اسم هرکدوم از اهل بیت ک میرسیدم ازشون تک تک میخواستم.انشاالله شماهم ب حق پیغمبر نتیجه میگیری