عزیزم انشاالله تو این روزای عزیز عیدیتو بگیری از خدا
چند وقته ازدواج کردی؟
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍
عزیزم منم 9 ماه اقدام بودم یه هفته ست ب لطف خدا فهمیدم باردارم.من فکرکنم از چله دعای توسل حاجت گرفتم خیلللی مجربه.البته خواب دیده بودم مامانم برام میخونه براهمین مامانم برام چله گرفت.خودمم شب قبل از موعدم دعارو خوندم و رو اسم هرکدوم از اهل بیت ک میرسیدم ازشون تک تک میخواستم.انشاالله شماهم ب حق پیغمبر نتیجه میگیری