2777
2789

همین حالا یه دختری تاپیک زده مادرش داره خبانت میکنه این بچه افسرده شده میخواد خودشو بکشه قلبم درد گرفته چه مرضیه افتاده تو خونواده های ایرانی خیانت خیانت خدایا خودت ظهور کن . یه مادری میره النگوهایی که داه از دخترش پس میگیره 

بدم اومده از واژه مادر 

خودم مادرم ولی این چند روز اینقدر اینجور چیزا دیدم شرمم میشه بگم مادرم . قلبم مچاله شد به خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمای خودخواه هیچ وقت نباید بچه دار شن وقتی میشنوم اونایی که میگن از بچه ها بدمون میاد و نمیخوایم بچه دار شیم بشدت استقبال میکنم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

یادمه مادرم خدا بیامرز یه روز النگوهاشو واسم فروخت گفت خودت از دستم در بیار من نمیتونم آخ بمیرم به زور درآوردم دستش سرخ شده بودوقتی پول دستم اومد واسش خریدم 

اولی و به کسی نگفته بود ولی خریدشو به همه گفته بود من واسش خریدم ...آخرین بار النگوهارو تو دستش وقتی دیدم که توی تصادف کج شده بود بمیرم واس دلت مادر😔تو معنای مادری و برام تموم کردی 😭

نه بخدا دوروز مریضم مرخصی دارم اومدم تو سایت به خدا دارم دیوانه میشم . چه مادرایی خدا . حیف اسم مادر ...

جالب اینجاس وانمود میکنه که مریم مقدسه و من مریضم که فکر بد راجبش میکنم

کاراشو واسه نی نی سایتیا تعریف کردم بدون اینکه بگم این یارو مامانمه همه بلافاصله گفتن داره خیانت میکنه حواستو جم کن ولی خودش قبول نمیکنه 

یه مدته افسرده شدم دلم نمیخواد ببینمش حالم ازش بهم میخوره یه هفتس نرفتم خونه بخدا اگه پول داشتم میرفتم یه جای دور 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤

منم به قدری از مامانم ضربه خوردم ک وقتی ۱۸سالم بود دوبار میخواستم خودمو خلاص کنم 

آخرم از زور فشار و حرص و دعوا و جنگ و جدل خانوادم تو همون سن بدنم ضعیف شد و جوری مریض شدم ک دکترا میگفتن تو این سن تاحالا مریضی به بدحالی تو نداشتیم...

توروخدا بجای اینکه بشین دشمن خونی بچها هاتون،بشین بهترین دوست و همراهش 

مامان های عزیز توروخدا بچه هاتونو فدای تعصبات و میل خودتون نکنین 💔

منم به قدری از مامانم ضربه خوردم ک وقتی ۱۸سالم بود دوبار میخواستم خودمو خلاص کنم  آخرم از زور ...

چطوری باهتون صمیمی بشیم ؟من عاشق مادرم بودم و خیلی/صمیمی ولی دخترم اینطور نیست .

چطوری باهتون صمیمی بشیم ؟من عاشق مادرم بودم و خیلی/صمیمی ولی دخترم اینطور نیست .

باید درکشون کنی باید بدونی که اینا هم مثل ما فرزند زمانه ی خودشونن .باید  کمتر بهشون گیر بدی 

حرفهاشونو گوش کنی ازشون تعریف کنی . با دخترت دوست باش البته باید از بچگی همه ی این کارارو کرده باشی مادری که سال ها کتک زده تحقیر کرده یه شبه صمیمی منمیشه