2777
2789

من ی سوال در مورد تدریس دارم امکانش هست ک بپرسم؟ 

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله بفرمایید

شما تدریس لول فرست فرندز رو چطوری شروع میکنید وارم آپ منظورمه

(ب جز ویدیو پلی کردن و پرسیدن اینکه چی توی صفحه میبینن)

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

برای کودکانه؟

بله دیگه فرست تدریس نکردید؟ 

بله دیگه فرست تدریس نکردید؟ 

بله متوجه شدم کودکان منظورتونه (فمیلی ان فرندز برای کودک کار کردم)خواستم متوجه کلامتون بشم که سوالتون خیلی کلی بود، بسته به شرایط و درس داره شروع تدریس اما باید این رو هم بگم که بیشتر نوجوون و بزرگسال کار کردم تعداد شون از کودک بیشتر بود ، اما مثلا آهنگ و کارتون و نمایش به بچه ها خیلی کمک میکنه یا مثلا گیم براشون هیجان انگیزه و وقتو متوجه نمیشن

بله متوجه شدم کودکان منظورتونه (فمیلی ان فرندز برای کودک کار کردم)خواستم متوجه کلامتون بشم که سوالتو ...

ممنونم❤