خدا داشت بهت میگفت برگرد انتخابت اشتباهه تو توجه نکردی
تو منو فراموش کردی یجوری که انگار من ناهار هفته ی پیشت بودم ، یا یکی از همکلاسی های کلاس اولت که باهاش زیاد حرف نمیزدی ، مثل اسم یه شخصیت تو سریالی که چندسال پیش دیدی ، تو منو فراموش کردی خیلی راحت : ))
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
همیننن دیگه اینا نشونه بوده روز عقد داداشم که رفتیم محظر یهد دیدیم حلقه دختره جا مونده خونمون برا خواهرمم همینطور شد هر دوتاشون خوشبخت نیستن فقط ب زور دارن زندگی میکنن
دیگه وقت غیر فعال کردن مکانیسم ماشه و فعال کردن مکانیسم خشخاش تریاک و شیره و چایی شیرین هست🤍🪐
شاید ربطی به تاپیکت نداسته باشه ولی منم یادم افتاد یه مسئله درباره عروسی خودم روز عروسی من دقیقا ۱۵ مرداد بود یعنی وسط وسط تابستون در حالت کاملا غیر منتظره یهو بارون شدیدی گرفت فکر کن ۱۵ مرداد یعنی کلا اون تابستون گرمای شدید بود اون یروز تو وسط گرما وهوای آفتابی یهو کاملا غیرمنتظره بارون گرفت قبلش من یه فیلم دیده بودم توی اون یارو میگفت وسط تابستون خیلی غیرعادیه که یهوبارون بیاد خیلی کم پیش میاد ولی اگر وسط تابستون بارون بیاد دوحالت داره یا خوش شانسی وخوشبختی میاره برات یا بدشگونی وبدبختی برا من دومی بود دقیقا زندگیم نابود شد