2777
2789
عنوان

راننده ها بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 50 پست
سرعتش بالاس🥲😂من تازه کارم خو ضایع باشه

نه بابا اونقدرام بالا نیس

من الان اتوبانای داخل شهرم خیلی وقتا با ۴ میرم

ببین ضایع از این نظر که کلا تو جاده بخوای با دنده ۳ بری خواه ناخواه میخوای سرعت بگیری بعد یه مدت،بعد واقعا ماشین صداش درمیاد و کلا یه جوریه

۴ آبرومندانه تره

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من رانندگی تو جاده و اتوبان راحتر از شهره که.خلوته گازشو بگیر برو. تو شهر هی باید ترمز و کلاج ک ...

سمت خونه عمم وسط اتوبان یه بریدگی دارع مث خر میان از اون میترسم🥲😂

دنیا همه سَر به سَر خیال است،خیال
بابامم میگه عید سمت ما خلوت میشه همه میرن مسافرت  از لاین راست با دنده ۳برو اصن بزا مسخرت کنن ...

کار خودتو درست انجام بده توجهی به حرف بقیه نکن بابات راست میگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
نه بابا اونقدرام بالا نیس من الان اتوبانای داخل شهرم خیلی وقتا با ۴ میرم ببین ضایع از این نظر که ک ...

اگه مثلا یهو ماشین پیچید جلوم چطور کنترل کنم اون همه سرعتو🥲😂

سمت خونه عمم وسط اتوبان یه بریدگی دارع مث خر میان از اون میترسم🥲😂

نترس بابا.ترمز زیر پاته.

حالا چون اولین بارته سعی کن سرعت زیاد نری. سرعت کم باشه هرمانعی رو به راحتی میتونی کنترل کنی. بشین ترست بریزه

کار خودتو درست انجام بده توجهی به حرف بقیه نکن بابات راست میگه

مررسی قشنگم 

من زیاد تمرین نداشتم فق یه هفته فرصت دارم تا ۶ام ک بابام تعطیله 

بنظرت میتونم؟

نترس بابا.ترمز زیر پاته. حالا چون اولین بارته سعی کن سرعت زیاد نری. سرعت کم باشه هرمانعی رو به راحت ...

اره خودمم میگم با سه برم بهتره 

ک بعدا یاد گرفتم با همون ۴/۵برم

اگه مثلا یهو ماشین پیچید جلوم چطور کنترل کنم اون همه سرعتو🥲😂

نمیپیچن جلوت تو جاده

بعدم واقعا لاین راست سخته چون خروجی و بریدگی داره یه عده مث گاو یهو میان تو

یا میفتی پشت یه لاکپشت مجبور میشی سبقت بگیری

راحت از وسط برو با ۴

کلا لاین وسط امن تره تا راست

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه