2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم یا نه ؟

465 بازدید | 39 پست

ببینید من علائم بارداری دارم ولی بیبی چک زدم نشون نداد قشنگ 

الان دو هفتس زیر شکمم درد می‌کنه درست مثل پریودی 

حالت تهوع و سرگیجه دارم 

دو سه روزه فقط میخام بخوابم یعنی ولم کنن کل روز رو میخابم 

سر معدم هم سوز میزنه 

دو هفته پیش پست گذاشتم همه گفتن بارداری نیستی و بیبی نشون نداد 

ولی هر روز داره دردم بدتر میشه انگار 😑

۲۹ هم باید پریود شم و نمی‌دونم چه خبره 

بیبی هم زدم اخریه یک خط پرنگ و دو تا خیلی کمرنگ نشون داد که دوشنبه پیش زدم 

نظری ندارین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم صبر کن تا بی بی نشون بده

خودمو همیشه به خدا سپردم چون میدونم همیشه مواظبمه😘همیشه کمکم کرده و مراقبم بوده ،خدایا دمت گرم🥹شکرت🤲چندتا کار انجام میدم و زن مستقل هستم..تکواندو کارکردم کمربند مشکی میخوام باز ادامش بدم چون عاشق ورزشم ..آرایشگری دارم یادمیگیرم ..روانشناسی رو دوس دارم و میخوام برم سمتش فا ل ت اروت هم میگیرم ولی نع رایگان 🙅‍♀️همونطور کع میری سینما و نمیتونی رایگان فیلم تماشا کنی آره قربونت برم😅بخدا اصلا شبیه فالگیرا نیستم و سفیدم و چشم سبز ابی،از مادربزگم یادگرفتم ..قهوه ، شمع هم هست....البته یکی از شغل هامه و ازش درآمد کسب میکنم لطفا درک کنید... 👌لطفا تگ نکن شرمندتون بشم....همیشه شعارم این بود :کار خوبه خدا درست کنه 💋بوس پس کله تون،
مبارکه

واقعا ؟!؟

آخه این دو هفته سه بار بیبی زدم دوتای اول نشون نداد 

اخریه دو تا خط کمرنگ داشت واسه همین شک دارم باشم 

میترسم بزنم باز یک خط بیاد ناامید شم

به بی بی چک اعتماد نکن . فقط آزمایش خون معتبره . من یک ماه و نیم باردار بودم بی بی زدم منفی بود . رفتم آز دادم بتام ۷۵۰۰ بود !

برای مامان شدن من  و همه کسایی که آرزوی مادر شدن دارن دعا کنین. شب و روزم شده گریه . خداروشکر بعداز ۳ سال نازایی و ۳ بار iui ناموفق بلاخره با ivf باردار شدم . خدایا شکرت 

بی بی چکتونفهمیوم چی شد؟ 

بقیه علائم که گفتی همش احتمالیه 

علایم پریودیم هست آخه 

بش فکرنکن اگه پریودنشدی6فروردین برو آزمایش خون بده

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
به بی بی چک اعتماد نکن . فقط آزمایش خون معتبره . من یک ماه و نیم باردار بودم بی بی زدم منفی بود . رف ...

خواهر شوهرم هم همینو میگه ولی بازم شک دارم باشم چون بیبی هر بار ناامیدم کرد