2777
2789
عنوان

مورد قبول هیچکس نیستم

141 بازدید | 14 پست

چند وقت پیش خواب دیدم یه پیرزن با خواهرش که مثل خودش پیر بود ( هر دو چادری) اومدن خ‌استگاریم خونمون بعد رفتن و زنگ زدن گفتن پسند نمردیم و منتفیه و حتی تو خوابم شکستم   فکر کنم این خواب رو بخاطر این دیدم که چند وقت پیش برا خواهرم خواستگار اومد خواهرم از نوجوونی خواستگار داشت ولی من... هر جا میره عاشقش میشن اخه چرا هعی 

ناراحت نباش. هر کس یک تقدیری داره. تعداد خواستگار مهم نیست. یک دونه بیاد درست حسابی باشه. یک دونه شوهر که بیشتر نمیخوای.

صبر داشته باش و معیارهای خودت رو از نظر شخصیت اجتماعی و تحصیلات و ظاهر و درامد وحضور در اجتماع بالا ببر. یک فرد خوب خدا سر راهت قرارمیده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی خودت رو برام کوتاه توصیف کنی ؟ چه اخلاقی چ ظاهری 

من پوستم روشنه ابروهام خیلی کمه بزور دیده میشه بینیم کمی بزرگه لبام متوسط پیشونیم نسبتا بلند موهام قهوه ای ، از اخلاقم بخوام بگم من تو بیرون اصلا خودم حرف نمیزنم مگر اینکه چیزی بورسن حتی تو مهمونی های فامیلم تنها می‌شینم چون کسی رو ندارم 

من پوستم روشنه ابروهام خیلی کمه بزور دیده میشه بینیم کمی بزرگه لبام متوسط پیشونیم نسبتا بلند موهام ق ...

گلم اعتماد به نیست از رو صحبت هات پایینه 

من یه جمله قشنگ که یاد گرفتم اینه ... تا وقتی خودت به خودت ارزش نزاری و مورد قبول خودت نباشی کسی هم برات ارزش نمیزاره و به دل نمیشینی 

ابروهات رو میتونی بری میکرو کنی ... بینیت رو با آرایش یا عمل کوچیک کنی ... هر کسی یه ایراد هایی داره و در عوض تو کلی ویژگی های مثبت داری که به خاطر اعتماد به نفس کمت تو چشم نمیان 

سعی کن اون ها رو بُلد کنی 

هر کاری که باعث میشه حس بهتری به خودت پیدا کنی تا اونجایی آسیب بهت وارد نکنه انجام بده و مهممممممم تر از همه رو ذهنت و اخلاقت کار کن 

خوش رو خوش برخورد باش و دوستای خودت رو داشته باش 

the most important decision in❣️

الان بالا رو خوندم. عزیزم تو اعتماد بنفس نداری. اگه شرایط خانوادگیت اجازه میده دنبال ادامه تحصیل و.کار و بودن تو اجتماع باش. با ارایش کم و لباس مناسب زیباتر شو. خواستگار هم پیدا میشه

تو از اینده خبر نداری. مگر مشکل خاصی تو ظاهر داری؟

بقیه میگن معمولیم ولی قبلنا زشتم شنیدم از چند نفر 

اما حتی تو کلاسمونم یه دختر بود که اینو مطمئنم از من بدتر بود قیافش ولی دختری که میخواستم باهاش دوست شم اونو انتخاب کرد 

عزیزم... اول اینکه سعی کن خودتو با بقیه مقایسه نکنی شماها دوتا آدم متفاوت هستین یه نفر که نیستن که شبیه هم باشین

دوما تقدیر و سرنوشت و اینارو بریز دور

سعی کن روی خودت کار کنی

چهره آدما دست خودشون نیس هرچند همه واقعا زیبان ولی آراستگی ظاهری و مرتب بودن خیلی مهمه و دست خود آدمه 

از نظر تحصیلی، هنری خودتو بکش بالا

یا کلاس زبانی، موسیقی، ورزشی چیزی برو دوتا آدم میبینی باهاشون هم صحبت میشی از حالت خجالتی درمیای

تو یوتیوب ویدیو درمورد فن بیان و نحوه ارتباط گرفتن و اجتماعی شدن و... ببین

گلم اعتماد به نیست از رو صحبت هات پایینه  من یه جمله قشنگ که یاد گرفتم اینه ... تا وقتی خودت ب ...

میدونم با عمل درست میشه به مادرم میگم از ترس اینکه پول خرج نکنه میگه خوبی همینطوری زیاد گیر بدم میگه خودت کار کن پول درآر منو بخاطر قدم یه دکتر نبرد 

درسم چند سال پیش خوب بود که اونم افت کردم 

چندسالته؟ اگه متولد 84 هستی که خب شاید بخاطر سنت و نوجونیته که حساس شدی و اعتماد به نفستو از دست دادی

درکل برای خودت یه هدف بزار حالا حتما درس نباشه میتونه اصلا یه هنر باشه

اطلاعات عمومیت روهم بالا ببر درمورد همه چیز سعی کن یه تحقیقی کنی وقتی تو یه جمعی بحثی پیش اومد حرفی برای گفتن داشته باشی

میدونم با عمل درست میشه به مادرم میگم از ترس اینکه پول خرج نکنه میگه خوبی همینطوری زیاد گیر بدم میگه ...

ازشون توقع نداشته باش تو فعلا میتونی تا قبل عمل از تکنیک های آرایش سبک استفاده کنی (آرایش سنگین و بد نه هااااا)

بعدا هم انشالله خودت برا خواسته هات تلاش میکنی همه چی درست میشه 

دائما یکسان نماند حال دوران غم مخور 

the most important decision in❣️

اخه چرا دو تا ادم از یه پر مادر انقدر بابد با هم تفاوت داشته باشن حتی مادرمم به اون بیشتر اهمیت میده لباس خوب کفش خوب همش مال اونه ، میریم مهمونی با اون احوالپرسی میکنن میخندن من یه گوشه میشینم شایدم بگن پاشو برو کمک کن انگار خدمتکار با خودشون بردن