2777
2789
عنوان

اونی که رفت، برگشت و بهم تبریک گفت

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 39 پست
اینو بهم بگو ممکنه دوباره عاشق بشی؟؟؟ حتی بااینکه ۱۱ ماه میگذره از کاتت

چیزایی که دیدم باعث شد دیگه به عاشقی فکر نکنم، چون کارهایی براش کردم که فکرشو نمیکردم روزی توانایی فراموش کردنشون رو داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش چن وقت بود که کات کرده بود رفتی باهاش وارد رابطه شدی؟ آخه چرا باادم شکست عشقی خورده وارد رابطه ...

اون عشقش یه طرفه بود، یعنی رابطه ای وجود نداشت، بعد که پسره ازدواج میکنه این افسرده میشه و تنها، تا من میرم تو زندگیش

درست میگید منو فقط برای خوب کردن خودش خواست، ولی این کار نامردیه چون من به چشم همسر بهش نگاه میکردم

وای چقدر خوب که پسرایی مثل شما هست تاپیک قبلت خوندم تحت تاثیر قرار گرفتم کاش از امثال شما زیاد بشه ...

شما لطف دارید، من خودم هنوز برام سواله که چطور تونست؟ آخه آدم مگه کسی رو که دوران تنهایی و بی کسی کنارش مونده تا حالش خوب بشه رو ول میکنه؟ 

شما لطف دارید، من خودم هنوز برام سواله که چطور تونست؟ آخه آدم مگه کسی رو که دوران تنهایی و بی کسی کن ...

دیگه ادما متفاوتن وجدان ادم ها متفاوته شاید بعضی ها نمک نشناس باشن جنسیت هم نداره چه مرد چه زن

اون عشقش یه طرفه بود، یعنی رابطه ای وجود نداشت، بعد که پسره ازدواج میکنه این افسرده میشه و تنها، تا ...

حالا رابطه ای وجود نداشته اینطوری بوده؟ :/

من فکر کردم رابطه داشته با اون آدم

خب این آدم نمیخواسته تورو ازاول برای شوهر

و اگر به چشم شوهر بهت نگاه میکرد نمیرفت و حداقل یه دلیل قانع کننده میاورد

@علوا     بنظرت میتونی دوباره عاشق شی؟؟ بعداز ۱۱ ماه ک از کات گذشته؟ پسرا میتونن دوبار ...

به نظر من پسری که یکبار عمیقا عاشق شده باشه و دلشو ببازه و شکست بخوره، شاید تنهایی باعث بشه بره سمت کسی ، ولی هیچ موقع به نفر دوم به اندازه نفر اول محبت نمیکنه و عشق نمیده چون ترس تو وجودشه، هر چند که بازهم نامردیه اگر یه پسر به خاطر تنهایی یره سراغ یه دختر، 

@علوا     بنظرت میتونی دوباره عاشق شی؟؟ بعداز ۱۱ ماه ک از کات گذشته؟ پسرا میتونن دوبار ...

راست میگن که خدا نکنه کسی به تنهایی عادت کنه، 

چرا که اگه به تنهایی عادت کنه دیگه دنیا براش بی اهمیت میشه. 

من خودم به شخصه تا یکسال پیش به هر چی میخواستم میرسیدم، چه تو کارم ، چه تو درسم رنک اول بودم

ولی الان درس رفت کنار ، کار هم درست انجام نمیدم متاسفانه

بعد از اون اتفاق دیگه به هیچ دختری نگاه نکردم و یه جورایی حس عاشق بودن و دوست داشتن و محبت کردن رو از دست دادم. 

راست میگن که خدا نکنه کسی به تنهایی عادت کنه،  چرا که اگه به تنهایی عادت کنه دیگه دنیا براش بی ...

ایشالله دوباره عاشق میشی..

دختری میاد توی زندگیت که با عقل و منطق انتخابش کردی

اون وقت خیالت از عشقی که میورزی هم راحته 

به هیچ عنوان به هیچ عنوان جوابشو نده اسی

احتمالا رفته دوراشو زده با اون آقا دیده مثل تو نیس اومده ی محک بزنه ببینی تو هنوز میخوایش یا نه

وگرنه هیچ دلیلی نداره تولدت رو تبریک بگه

دنبال بهانه برای پیام دادن بوده

نادیده ش بگیر