2777
2789

خودم با ازدواجم همه ی راه ها واسه پیشرفت و خوشبختی مو خراب کردم البته اگر از اول میدونستم چین شخصيتی داره محال بود قبولش کنم بخدا تعریف نیست از بین 4تا خواستگار سمج دست گذاشتم رو این 

آدم به شدت بد دل و شکاک یه پانارویدیه تمام عیار که باهام مثل زندونی رفتار میکنه آدم به شدت خودبرتر بین و خودخواهیه که هیچ کس غیر از خودش رو قبول نداره و همه ی اعتماد به نفس منو ازم گرفته اوایل سکوت میکردم ولی تحملم تموم شد الان مقابل به مثل میکنم باهاش بحث میکنم سعی می کنم خودمو بهش ثابت کنم جالبه از وقتی سکوت نمیکنم میگه من باهات آرامش ندارم ما حرف همو نمیفهمیم بیا تمومش کنیم😕😕😕😞😞😞و اینم بگم ته دلم از این حرفش بشدت خوشحال میشم چون حس میکنم قراره از زندون آزادم کنن ولی نگران بچه‌هامم😔

چون بچه داری سکوت کن و بحت نکن.چون هم بچه ها آسیب میبینن و هم اعصابت خوردمیشه.

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال با یک آدم اینجوری تا مرز ازدواج رفتم

ولی خدا رو شکر میکنم که سر یه چیز مسخره تموم شد

و کار ب ازدواج نکشید

وگرنه بدبخت بودم

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

من که به انتخابم قشنگگگگگگ ر   یدم و مالیدم که هیچجوره پاک نشه 

اسی به حرفایی که زدی یه خساست.دسته بزن.بد دهن .خائنم اضافه کن میشه زندان بانه من 

ایشالا امسال عید دیگه نباشتش

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
من پارسال با یک آدم اینجوری تا مرز ازدواج رفتم ولی خدا رو شکر میکنم که سر یه چیز مسخره تموم شد و ک ...

خدا خیلی دوست داشته کاش منم دوست داشت بهم راهو نشون میداد💔

من که به انتخابم قشنگگگگگگ ر   یدم و مالیدم که هیچجوره پاک نشه  اسی به حرفایی که زدی یه خ ...

فقط در عجبم خدا چرا فکر میکنه ما آدم نیستیم آهنیم مگه میشه یه دل و این همه غم😭

خدا خیلی دوست داشته کاش منم دوست داشت بهم راهو نشون میداد💔

هم من هم خانوادم ضدبه شدیدی خوردیم

یعنی اونطوری بدون سختی نبوده

در حدی بوده که من رو بردن حرم امام رضا تا آروم بشم

همین که رسیدم تو صحن انقلاب شیون هام همه جا ر گرفت

خانما و مردم ریخته بودن دورم:")))))

وحشتناک گذشت بهم

ولی 

الان میفهمم که ارزشش رو داشت

مطمئن باش قراره این تجربه جایی به دردت بخوره

هیچ کار خدا بی حکمت نیست:)

در وصل هم ز شوقِ تو ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

هم من هم خانوادم ضدبه شدیدی خوردیم یعنی اونطوری بدون سختی نبوده در حدی بوده که من رو بردن حرم امام ...

مگه عمری برام میمونه که بخوام ازش استفاده کنم بیماری اعصاب و مریضی قلبی گرفتم تاکی تحمل کنم بگم بچه هام گناه دارن😭همین الان دارم گریه میکنم قلبم داره از جا درمیاد

مگه عمری برام میمونه که بخوام ازش استفاده کنم بیماری اعصاب و مریضی قلبی گرفتم تاکی تحمل کنم بگم بچه ...

الهی دورت بگردمممممممممم

ان شاء الله که درست میشه

اگه دوست داشتید میگید که قصه از چه قراره؟؟؟

الهی دورت بگردمممممممممم ان شاء الله که درست میشه اگه دوست داشتید میگید که قصه از چه قراره؟؟؟

پپست اول گفتم که شکاک و بد دل و خودخواه الانم سر اینکه تنها حق نداری بری بازار بحث کرد باهام آخرم گفت دوست داری بری کاری داری که کسی نباید بدونه مشکلی نیست برو ولی به بهانه خرید لباس برای بچه هام حق نداری بری🙂🙂🙂این مگه معنی دیگه ای غیر این میده که تو با کسی قرار داری و... اگه تهمت نیست پس چیه 😔

وای منم با ازدواجم ریدم امشب آنقدر گریه کردم چشام کور شده کاش زبونم لال میشد

من دارم دق میکنم اشکام بند نمیاد فقط نفرینش میکنم الهی خدا ده برابر عذابی که بهم داد و بهش بده😭