2777
2789
عنوان

واقعا که...

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت رو مخ ماست با این دنگ و فنگ نیمه اماده اش.   باید کلاس برداریم تا یادش بگیریم ادرس کوچه بغلیاشو. نی نی یار محترمه هم زحمت نمیکشن بیان کلاس اموزش درس نی نی سایت بذارن واسمون.  والا   

خوب این نمیه خصوصی هدفش چیه..جریانش چیه؟؟

دیدین بعضی ها تاپیک میزدن اسم چندتا دوستاشونو میگفتن که بیان تاپیک با هم حرف بزنن 

بعد کل نی نی سایت میرفتن اونجا میگفتن منم اومدم

الان دیگه اینجوری کسی نمیتونه بره تو تاپیک نظر بده.پس برا بقیه فاقد جذابیت میشه میرن یجای دیگه

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
خوب یکی مثل من اد لیستم مال پارساله و بیشترشون غیر فعالن

اد لیست من که برا سال 91 92 هست بیشترشون نیستن

الانم که چند نفر درخواست دوستی دادن ارور میده نمیتونم قبول کنم

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
دیدین بعضی ها تاپیک میزدن اسم چندتا دوستاشونو میگفتن که بیان تاپیک با هم حرف بزنن بعد کل نی نی سایت میرفتن اونجا میگفتن منم اومدمالان دیگه اینجوری کسی نمیتونه بره تو تاپیک نظر بده.پس برا بقیه فاقد جذابیت میشه میرن یجای دیگه

اهان برا این تنها خوبه.دمشون گرم

نیروانا  بمیرن این شکلکا که روح ندارندلم واسه اون که نیشش باز بود تنگ شده

منم علاقه خاصی بهش داشتم ...گفتن که شکلکا رو هم قراره برگردونن ... یاد وعده های انتخاباتی میفتم هی

همه‌ی ما فقط حسرت بی‌پایان یک اتفاق ساده‌ایم که جهان را بی‌جهت یک‌جور عجیبى جدی گرفته‌ایم!