2777
2789

من از شوهرم پول میخوام برام واریز بزنه خیلی طولش میده همش باید دائما بگم یاداوری کنم خسته شدم  . ظهر گفتم ۷۰۰ تومن بهم بده .گفت چشم . عصر زنگ زدم گفت سرم شلوغه شب حتما واریز می کنم  . الان بازم کلی پیام دادم .گفت امشب حتما واریز می کنه  خسته شدممم حالم بهم خورد دیگه ۸ ماهه عقدم. تا الان هر چ پول خاستم ‌اینقد گفتم داد. وضع مالیشم معمولیه.ولی هوای دستشو خیلی داره

شاغلم نیستم در امدی ندارم . یعنی مجردیا کار می کردم برای خودم سکه و طلا میخریدم کاش بیشتر میخریدم،  تازه میفهمم زن باید دستش تو جیب خودش باشه. 

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوزان عقد چون خونه پدرمون بودیم از شوخرمون پولر نمیخواستیم 

من میگیرم  پدرم بهم نمیده میگ الان متاهل شدی یا کم میده. شوخر😂 

می دونم کلا همیشه همینجوریه  حتی بچم بزرگ باشه

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
من ۵ ماهه عقدم اصلا پول نگرفتم ازش

چطورنمی گیرین 

عروسی یه چیز فرمالیتش اسمش رفت تو شناسنامه تموم شد

شاید دست و بالش الان تنگه . جوونی برو سر کار . پس انداز کن

کارگری دوس ندارم. بعدش من خونم جایی دیگست چطور برم سرکار . کار پیدا نمیشه اون جوری ک م میخوام