2777
2789
عنوان

بیاین عکس مانتو عیدتون بزارین

271 بازدید | 16 پست

عکس بزارین از خریداتون 

من سفارش دادم اما میترسم بزارم بزنید توی ذوقم 😂 

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخریدم تو بزار بینم چجوریه نه اگرم چیزی گفتیم تو ذوقت نخوره مهم دل خودته که خوشت اومده به حرف دیگران اهمیت نده گلی

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
نخریدم تو بزار بینم چجوریه نه اگرم چیزی گفتیم تو ذوقت نخوره مهم دل خودته که خوشت اومده به حرف دیگران ...

نه باید نظر خوب بدین و بهم روحیه بدین 😂🤣 

کـاربری دس‍ـت دونـفره   پـلپـلاسی یعنی پـرسـتو 🐦
نه باید نظر خوب بدین و بهم روحیه بدین 😂🤣 

بزا بینم چجوریه خب😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زنی از تبار کُرد✌️👑کرمانشاه✌️👑شیته گیان🤪هر مردی که توی نی نی سایت باشه جای خواهر ما حساب میشه😉😂
کرمه رنگش 

خوشگله مبارکه منم میخام امسال از اینا بگیرم ولی فعلا نمیدونم چی مد میشه و چی بپوشم آخه هر روز مدل جدید میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40