2777
2789
عنوان

یکی بیاد بطور جدی با هم رقابتی درس بخونیم تا کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 31 پست
تو خیلی کم میای اینجا.. ینی اصلن نمیای.. زودتر خوب شو!.. من همیشه تحسینت کردم.. باورت میشه امروزم تو ...

فدات بشم آره اصلا نمیام افسردگی شدید گرفتم بخاطر کنکور

پارسال بعد از کنکور خودکشی کردم ولی نمردم

الان هم فقط دلم میخواد تموم شه و قبول شم

متولد ۷۶ هستم

"برایش نجنگیدم" این جمله آخر مرا میکشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جدیم برنامه از صفرم دارم اگه پایه ای می خوام بخونم 

آره من جدی جدیم

تازه حالم اصلا خوب نیست ولی میخوام یبار برای همیشه با تمام توانم بجنگم

آره من جدی جدیم تازه حالم اصلا خوب نیست ولی میخوام یبار برای همیشه با تمام توانم بجنگم

پس کجا باهم اوکی کنیم 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

آره من جدی جدیم تازه حالم اصلا خوب نیست ولی میخوام یبار برای همیشه با تمام توانم بجنگم

بنظرمن دیر نیست تلاش کنیم میشه دوست منم پارسال دوازدهم بود  شروع کرد رتبه عالی اورد

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

هوشش چطور بود؟ وضعیت درسیش؟ و روزی چند ساعت میخوند منبعش چی بود

خب هوشش متوسطه

درسش خوب نبود

روزی ۱۲ ساعت

زیست خیلی سبز جامع زد

فیزیک خیلی سبز جامع

شیمی مبتکران

ریاضی آیکیو

فدات بشم آره اصلا نمیام افسردگی شدید گرفتم بخاطر کنکور پارسال بعد از کنکور خودکشی کردم ولی نمردم ا ...

این چه حرفیه قشنگم! خودکشی واسه ضعیفاست.. تو که انقدر قوی هستی که واسه هدفت اینقدر صبوری کردی نباید از این چیزا حرف بزنی! 

یادت نره تو دوره های سختی رو پشت سر گذاشتی! 🦋

روزهایی که از نظر جسمی ضعیفت کرد ولی روحتو ارتقا داد! 

الانم دیر نشده! تو بخاه.. خودش میندازدت رو تردمیل! 

منم 82 ام و کنکوری 

از رقابت میترسم.. میترسم رو بقیه تاثیر منفی بذارم

بهت درخواست دادم قبول کن ایدی بدم توی تلگرام بخونیم

نیامده

بهت درخواست دادم قبول کن ایدی بدم توی تلگرام بخونیم

در خواست دادم

این چه حرفیه قشنگم! خودکشی واسه ضعیفاست.. تو که انقدر قوی هستی که واسه هدفت اینقدر صبوری کردی نباید ...

فدات شم که اینقدر مهربونی

این حرفو نزن رقابت باعث میشه انگیزه بگیری بنظرم یه گروه میزنم توام بیا و برای همیشه تموم کن این کنکور لعنتی رو 

من امشب اینقدر گریه کردم

آخه میدونی من مغزمو از دست دادم خیلی سخته با این وضعیت درس خوندن

همش سرگیجه دارم حافظه ام به شدت کم شده اما هیچ تشخیصی نمیدن دکترا

ولی واقعا میخوام تموم بشه

نمیتونم یه عمر تو حسرتش بسوزم

فدات شم که اینقدر مهربونی این حرفو نزن رقابت باعث میشه انگیزه بگیری بنظرم یه گروه میزنم توام بیا و ...

قربونت برم که❤️🦋

هیچوقت نگو حافظت ضعیف شده.. اگه ضعیف میشد هدفتم یادت میرفت.. 

تو کلی راه داری.. کلی قشنگی سر راهته✨💚مگه میشه اینقدر سختی تو زندگی باشه اونم بدون جبران؟ 💜

همین الانم از خیلیا جلوتری چون هنوز عشق رسیدن داری قلب من🦋❤️

باشه گروه بزنید یه یه هفته ای پیش بره ببینیم چطوریه.. 

امیدوارم هیچکدوم لطمه نخوریم💜🌱