2777
2789
عنوان

این پیام شبیه تهدیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چطور مگ؟ والا من جز رفاقت خالصانه رابطه ای با رفیقام نداشتم ولی همشون لاشی از اب دراومدن ...

پس چرا تغییر جنسیت بدی 

وقتی گرایش جنسی نداری به دخترا 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
پس چرا تغییر جنسیت بدی  وقتی گرایش جنسی نداری به دخترا

گفتم به رفیقام گرایش ندارم چون اونا منو به چشم داداش می بینن

خیلی بی ناموسیه ک بهشون چشم داشته باشم

حتی اگر حس کنم از اندام یکی خوشم میاد ازش فاصله میگیرم

ولی در کل حس جنسی دارم به دخترا

گفتم به رفیقام گرایش ندارم چون اونا منو به چشم داداش می بینن خیلی بی ناموسیه ک بهشون چشم داشته ب ...

چقد خوبه که بدون خجالت بیات میکنی 

خیلیا این طورین ،ارتباط نمیگیرن با بقیه 

یا گوشه گیرن

سمت ما یکی بود گرایش داشت به پسرا 

اما پسر بود 

عمل شد، شد دختر 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
خب حق داره بلاک شی

داداش تصمیم تغییر جنسیت من به کسی چ ربطی داره؟

حقش کجاست دقیقا؟

میتونست از اول بگ به دلیل تغییر جنسیتت نمیتونم باهات در ارتباط باشم یا نمیخوام ولی اصلا به این مورد اشاره ای نکرده

چقد خوبه که بدون خجالت بیات میکنی  خیلیا این طورین ،ارتباط نمیگیرن با بقیه  یا گوشه گ ...

والا بیانش راحته فقط

ولی همین مردم بفهمن هزار چی بارت میکنن

یا اصلا ی جور نگاه میکنن انگار قتل کردی

کاش اینجا به دنیا نمیومدم