payeeeezzzzzz مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 عنوان این پیام شبیه تهدیده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 81 پست مثلا با یکی قهر باشی بری بگی آخر ساله بیا همو ببخشیم و بعدش بگی بلاخره زمین گرده ممکنه ی جوری بچرخه ک ی روزی دوباره همو تو واقعیت ببنیمبهتره اون روز کینه ای از هم تو قلبمون نباشهاین تهدیده؟ 1402/12/26 | 19:53 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 میگم حس جنسی داری به این دختره؟ نهچطور مگ؟والا من جز رفاقت خالصانه رابطه ای با رفیقام نداشتم ولی همشون لاشی از اب دراومدنهمین یکیش رو خودت داری می بینی
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 اتفاقا همکلاسی هام دیدن که این افکار خودکشی داره یکم منو زور کردن باهاش دوباره دوست شم باب میلم منم ... الان دیگ کات هستین کاملا؟چند وقته؟
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 نه چطور مگ؟ والا من جز رفاقت خالصانه رابطه ای با رفیقام نداشتم ولی همشون لاشی از اب دراومدن ... پس چرا تغییر جنسیت بدی وقتی گرایش جنسی نداری به دخترا دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
pinky_pop عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 5494 چقدر سخت گذشته بهت🖤 کار ی سری از ادمها واقعا مثل خنجر توی قلب میمونه .. آره درس بزرگی شد برام 🧝🏻♀️🧚🏻♀️
pinky_pop عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 5494 الان دیگ کات هستین کاملا؟ چند وقته؟ آره کاملا کاتیم نزدیک دو ماهه 🧝🏻♀️🧚🏻♀️
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 پس چرا تغییر جنسیت بدی وقتی گرایش جنسی نداری به دخترا گفتم به رفیقام گرایش ندارم چون اونا منو به چشم داداش می بیننخیلی بی ناموسیه ک بهشون چشم داشته باشمحتی اگر حس کنم از اندام یکی خوشم میاد ازش فاصله میگیرمولی در کل حس جنسی دارم به دخترا
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3061 تو پسری نه؟ ببین من دارم تغییر جنسیت میدم ممکنه بخاطره این بلاکم کرده باشه دخترم دارم تغ ... خب حق داره بلاک شی
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 آره کاملا کاتیم نزدیک دو ماهه امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره در آینده عزیزمپر از رفیقای خوب و سالم و خیر خواه♥️
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3061 چرا اینقدر خشنی تو مرد🤣 بیشترین جرمم دماغ و پا شکستن بوده😕😕خشن زیاادنیستم قتل نداشتم
فافاااااااا عضویت: 1400/04/31 تعداد پست: 5669 گفتم به رفیقام گرایش ندارم چون اونا منو به چشم داداش می بینن خیلی بی ناموسیه ک بهشون چشم داشته ب ... چقد خوبه که بدون خجالت بیات میکنی خیلیا این طورین ،ارتباط نمیگیرن با بقیه یا گوشه گیرنسمت ما یکی بود گرایش داشت به پسرا اما پسر بود عمل شد، شد دختر دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
هوش_مصنوعیai عضویت: 1402/06/08 تعداد پست: 1429 بیشترین جرمم دماغ و پا شکستن بوده😕😕 خشن زیاادنیستم قتل نداشتم 😂پ قرار دعوا داشتم میگم بیایی
pinky_pop عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 5494 امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره در آینده عزیزم پر از رفیقای خوب و سالم و خیر خواه♥️ ممنون توعم همینطور💜 🧝🏻♀️🧚🏻♀️
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 خب حق داره بلاک شی داداش تصمیم تغییر جنسیت من به کسی چ ربطی داره؟حقش کجاست دقیقا؟میتونست از اول بگ به دلیل تغییر جنسیتت نمیتونم باهات در ارتباط باشم یا نمیخوام ولی اصلا به این مورد اشاره ای نکرده
payeeeezzzzzz مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 2090 چقد خوبه که بدون خجالت بیات میکنی خیلیا این طورین ،ارتباط نمیگیرن با بقیه یا گوشه گ ... والا بیانش راحته فقطولی همین مردم بفهمن هزار چی بارت میکننیا اصلا ی جور نگاه میکنن انگار قتل کردیکاش اینجا به دنیا نمیومدم
_alisan_ عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 3061 😂پ قرار دعوا داشتم میگم بیایی من از کلمات استفاده نمیکنم.... از لگد هام (صرفا جهت شکستن اندام بدنی) و پیشونیم (جهت کله زدن ک شکستن دماغ طرفم) استفاده میکنم..