2777
2789
عنوان

این پیام شبیه تهدیده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 81 پست
من کلا کسو بلاک نمیکنم ولی بستگی داره من چی گفته باشم ک تو اینو گفته باشی ولی شاید یگم منظور؟؟؟

نگا این آدم منو چند وقت پیش گذاشت کنار و خداحافظی کرد باهام سر اینک من عصبانی بودم و چند باری تند رفتار کرده بودم

من فقط الان رفته بودم اینا رو بگم ک کینه ای از هم نداشته باشیم

یعنی نمیخواستم دیگ در ارتباط باشیم چون خودش خداحافظی کرده بود فقط میخواستم کینه ای بین مون نباشه

از همه جا هم بلاک بودم با ی اکانت جدید رفتم اینارو گفتم ک اینم بلاک کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگا این آدم منو چند وقت پیش گذاشت کنار و خداحافظی کرد باهام سر اینک من عصبانی بودم و چند باری تند رف ...

نکنه دوستت من بودم؟😅

چون منم دقیقا از دوست سابقم ناراحت بودم و دوستیمونو تموم کردم و خداحافظی کردم و از همه جای گوشیم پاکش کردم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

نگا این آدم منو چند وقت پیش گذاشت کنار و خداحافظی کرد باهام سر اینک من عصبانی بودم و چند باری تند رف ...

خیلی بد گفتی حرفتو 

اون حرفی ک صفحه اول گفتی با اینی ک الان گفتی خیلی تفاوت داشت باید اونی ک پست اول گفتیو میگفتی 

نکنه دوستت من بودم؟😅 چون منم دقیقا از دوست سابقم ناراحت بودم و دوستیمونو تموم کردم و خداحافظی کردم ...

بنظرم تو اینطوری نباشی

برگرده رفیقت قبولش میکنی

حتی اگر اینا رو بگه

اینطور نیست؟

واقعا همینه من میخواستم کینه ای بین مون نباشه ولی خودش نخواست منم دیگ از همه جا مثل خودش ...

خب راستش من دقیقا تک تک حرف ها کارهاش که جچوری پنهانی گریه کردم رو یادمه هر وقت یاد صحنه گریه کردنم میوفتم نمیتونم ببخشم و نفرت هم درونم به وجود اومد و خب دست خودم نیس

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بنظرم تو اینطوری نباشی برگرده رفیقت قبولش میکنی حتی اگر اینا رو بگه اینطور نیست؟

نه راستش طرف اومد حتی جلو همه برام گریه کرد که دوباره دوست شیم چند روزی حالش خیلی بد بود اما من نتونستم🙂

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

خب راستش من دقیقا تک تک حرف ها کارهاش که جچوری پنهانی گریه کردم رو یادمه هر وقت یاد صحنه گریه کردنم ...

ابن حالا بخاطره من گریه نکرده

ولی مطمئنم توی اونم ی حسی تنفری به وجود اومده

بنظرم دیگ تلاش بی فایده هست باید رها کرد

و در نهایت امیدوارم هممون همیشه در آرامش باشیم♥️

نه راستش طرف اومد حتی جلو همه برام گریه کرد که دوباره دوست شیم چند روزی حالش خیلی بد بود اما من نتون ...

بنظرم کارت بد بوده ی کم

میتونستیش جلوی جمع وانمود کنی بخشیدیش بعدش بگی نمیشه برگردیم به رفاقتمون

چون به هر حال اونم غرور داره

البته بازم بستگی داره ک چیکار کرده باشه

ابن حالا بخاطره من گریه نکرده ولی مطمئنم توی اونم ی حسی تنفری به وجود اومده بنظرم دیگ تلاش ب ...

اون نمیدونه من گریه کردم چون من تو اتاقم پنهانی به دور از حتی خانوادم گریه کردم

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

بنظرم کارت بد بوده ی کم میتونستیش جلوی جمع وانمود کنی بخشیدیش بعدش بگی نمیشه برگردیم به رفاقتمون ...

میگم

حس جنسی داری به این دختره؟

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
بنظرم کارت بد بوده ی کم میتونستیش جلوی جمع وانمود کنی بخشیدیش بعدش بگی نمیشه برگردیم به رفاقتمون ...

اتفاقا همکلاسی هام دیدن که این افکار خودکشی داره یکم

منو زور کردن باهاش دوباره دوست شم باب میلم منم الکی برا چند ساعتی وانمود کردم ولی نتونستم چون نفرتم به قدری زیاد بود که نه میتونستم باهاش حرف بزنم نه تو صورتش نگاه کنم حتی وقتی پیشش مینشستم حس خفگی داشتم...

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️