2777
2789
م ۶۰کیلوم ولی خب شکم دارم میخوام بیام ۵۰

این وزنا وزن های طلائیه 

باید روتین غذایی داشته باشی تا کم بکنی

به دوستمون بالاتر گفتم 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
پزشک نیس عزیزم ، کارشناس تغذیه است  ماهی 150 تومن دوره ی 28 روزه

آها ، یعنی شما ماهی یکبار مراجعه میکنین برای بررسی؟ 

من یه دوستی داشتم مثلا میگفت امشب شامم قارچ و فلان سبزی و فلان میوه هست. من حساب کردم یخورده با دخل و خرج جور نمیشد . برای همین دیگه سمت مسئله تغذبه به صورت تخصصی نرفتم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها ، یعنی شما ماهی یکبار مراجعه میکنین برای بررسی؟  من یه دوستی داشتم مثلا میگفت امشب شامم قا ...

بیین من وضع مالیم کاملا معمولیه و خانه دارم 

چیزایی که میگه بخرید چیزای سختی نیستن 

یعنی چهارتا بامجون مثلا قراره بگیری برای فردا 

فرداش چهارتا کدو 

بعد مراجعه ای نیست ..توی واتساپ و ایتا گروهه ، رژیم رو توی گروه روز به روز میذارن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بیین من وضع مالیم کاملا معمولیه و خانه دارم  چیزایی که میگه بخرید چیزای سختی نیستن  یعنی ...

درسته ممنونم. بنظر شما رقص یا یه ورزش در طول روز حدود بیست تا سی دقیقه چقدر موثره؟

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

درسته ممنونم. بنظر شما رقص یا یه ورزش در طول روز حدود بیست تا سی دقیقه چقدر موثره؟

ورزش بادی فانکشنال انلاین انجام میدم بنظرم برای روحیه خیلی خوبه کلا 

ولی کاهش وزن 70 درصد رژیمه و 30 درصد ورزش

ورزش بادی فانکشنال انلاین انجام میدم بنظرم برای روحیه خیلی خوبه کلا  ولی کاهش وزن 70 درصد رژیم ...

پس من باید واقعا کمتر بخورم.

ما بخاطر قلب مادرم اصلا گوشت قرمز و کله پاچه و دل جگر نمیخوریم، همه ی غذاها با مرغه. برنج هم من خودم خیلی نمیکشم بخورم. پیتزا و نون خامه ای، کره و مربا، ... این چیزا نمیخوریم. 

میوه میخوریم، من گاهی نان داغ داشته باشیم یه چای شیریرین میخورم اما بیسکوییت یا کلوچه اگر باشه نمیتونم جلو خودمو بگیرم. خرما بخاطر کم خونی میخورم. روغن بدون کلسترول و بدون پالم میخریم.

الان چاقی از شکم و معده و ران دارم. 

پس من باید واقعا کمتر بخورم. ما بخاطر قلب مادرم اصلا گوشت قرمز و کله پاچه و دل جگر نمیخوریم، همه ی ...

پس رژیمی که ایشون میدن برای شما راحته