الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره تا ۳۵ تومنم میخرن ولی منه احمق زنگ گذاشتم نابود شد موهام با قیمت کمم خریدن
اره منم شنیدم این قیمتهارو چون اون کاربر گفت تا 8تومن من تعجب کردم البته به شهر هم بستگی داره شهرستان ها کم میخرن و شهرای بزرگ به مراتب قیمتهای بالاتری میبرن
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
هیچی عزیزم من شبا ی قاشق رزماری با ی لیوان آب میجوشوندم میزاشتم سرد شه اسپری میکردم ب ریشه موهام ۵ روز پشت سرهم دوسانت بلند شده بود موهام ولی گفتن زود زود ضرر داره
خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
به رنگشم بستگی داره رنگهای بور و خاص رو دوبرابر میخرن
مشکی یه مشکی بود واقععیت انقدر رسیدگی لازم داره تا مو ب اون قد برسه که هر چقدرم بدن باز ارزش نداره پولش
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤