2777
2789
عنوان

موهامو فروختمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 3255 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا ندیده بودم موی رنگ شده رو بفروشن معمولا موی بددن رنگ و سالم رو میخرن حالا موهای شما یالمه ول ...

ن میخرن عزیزم ولی ارزون مگر اینکه بالای ۵۵ سانت باشع

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
چقدر خوب من موهای خواهرم ۵۰سانته بعد گفته موهارو گرمی ۲هزارتومن میخاد کل موها رو بخاد بفروشه ۲۰۰هز ...

بزن دیوار بپرس 

واسه منم گفت گرمی میخای یا متری 

من از روی متر انتخاب کردم ۴ تومن شد

خوشبخت ترین دختر روی زمینم و درانتظار خوشبختی بیشترم....به قانون جذب باور دارم و ازش نتیجه دیدم♡
ولی پشیمون نباش  در میاد دوباره

هرکی میبینه یدونه خاک تو سرت میگه دلم میخاد تو خونه ام شال سرکنم والا

رنگ کرده قیمتش پایینه اون بدون رنگه و کراتینه که تا ۸ تومن میخرن

درسته ولی من تا 22تومن شنیدم فروختن البته پرپشت و قد 60 این حدودا بدون رنگ

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

منم موهام ۷۵ سانت بود مصری زدم الان چهار ساله چهارسااال که دیگه در نیومده مثل قبل نمیشه دیگه😭

جوشونده رزماری بزن موهای خدابیامرز منم اون بلند کزده بود

درسته ولی من تا 22تومن شنیدم فروختن البته پرپشت و قد 60 این حدودا بدون رنگ

اره تا ۳۵ تومنم میخرن ولی منه احمق زنگ گذاشتم نابود شد موهام با قیمت کمم خریدن

بزن دیوار بپرس  واسه منم گفت گرمی میخای یا متری  من از روی متر انتخاب کردم ۴ تومن شد

راستی ما خودمون مو ها رو چیدیم اخه فکرشو نمیکرد ک بفروشه موهاشو.

باشه ممنون تو دیوار میزنم

لایک نکن خیرشو ببینی
جوشونده رزماری بزن موهای خدابیامرز منم اون بلند کزده بود

اخه میگن اگه کف سرت گرمه یا همون چربه نزن میترسم بریزه تازه یبار برنج گذاشتم حس میکنم ریخت موهام دیگه هیچ نزاشتم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰