2777
2789
عنوان

بختک یا قفل شدن بدن در خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 24 پست
یعنی چی باید چیکار کنم

شوخی کردم باو😐من بهش فک میکنم اینجوری بشم اولش سکته میکنم 

شنیدم میگن طرف توهم میزنه توعم توهم داری؟مثلا حس میکنه یکی جز خودش تو اتاقه البته پزشکا میگن توهم خرافات چیزای دیگه میگه

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره، جن عاشق

هی خدا کم گرفتاری داریم این اجنه هم برامون مشکل درست می‌کنند منم مشکل اینجوری داشتم حتی دیدمشون ولی اینکه هی ایجوری میشم به نظرم به خاطر اجنه نیست

[QUOTE=332147921]من اصلا به این جور چیزا اعتقاد ندارم وقتی دعا و جادو رو باور ندارم چطوری برم پیش دعا نویس[/QUOTEپیش دعا نویس نرفتم که چون خودمم اعتقاد ندارم میگم اتفاقی بالای در حیاط دیدمش 

زندگی قبل تو سوتفاهم بود نفس مامان😘😘

از شر فلج خواب چگونه خلاص شویم؟

بهترین سلاح شما برای مقابله در برابر بختک یا «فلج شدن در خواب» درک درست شما از آن و آرامش است

ترس میتواند شدت تجربه یا حمله حاصل از بختک را در افراد افزایش دهد. اگر این ترس افراطی باشد، تمام تلاشهای فرد برای مقابله با این پدیده بیهوده خواهد بود. 

داشتن درک درست ذهنی از بختک به جای یک جن یا روح وحشتناک میتواند میزان ترس شما را کاهش دهد. 

اگرچه واقعا چنین واهمه ای در شما شکل گرفته اما حقیقت آن است که هیچ شیء یا فرد اضافه ای در اتاق وجود ندارد. 

1. سعي كنيد آرامش خود را حفظ كنيد
زماني كه شما احساس ميكنيد درخواب فلج شده ايد سعي نكنيد با تلاش بيشتر براي حركت يا مبارزه با آن از اين حالت خلاص شويد زيرا ممكن است حتي با دست و پا زدن و تلاش بيشتر اين بي حسي و بقيه علائم تشديد شود و شما بيشتر وحشت كنيد در اين زمان فقط كافي است نفس عميق بكشيد و به خودتان يادآوري كنيد حالتان خوب است.

2.نجات از فلجي و بي حسي
 زماني كه خواب بد ديده ايد اما در خواب و بيداري هستيد و احساس فلجي ميكنيد ميتوانيد انگشتان خود را تكان دهيد یا سعی کنید مشت خود را گره کرده و باز کنید تا ازخواب به طور كامل بيدار شوید و از بي حركتي، حس خفگی و فشار درقفسه سینه خلاص شوید.

3.سعي كنيد بيدار شويد
با یک حرکت یا تکان شدید دربدن حالت فلجی از بین خواهد رفت ،همچنین وقتی از خواب برخاستید  آب سرد بر روی صورت خود بپاشید تا این حالت از شما دور شود.

سعی کنید در رختخواب نمانید زیرا شانس آنکه دوباره فلجی درخواب به سراغتان بیاید زیاد است، پس از آن که کمی آرام شدید به رختخواب خود بازگردید...

زیرا استرس یک عامل بزرگ و مهم در فلجی خواب است و برای آن که  این وحشت ها در خواب اتفاق نیفتد افکار استرس زا را قبل از خواب از خود دور کنید.

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

برای پیشگیری چه باید کرد؟

1.افزایش زمان خواب در شب، 
2. درحد متعارف تغییر حالت خوابیدن، 
3. از طاقباز به پهلو
4. نظم بخشیدن به خواب خود، از لحاظ کمی و کیفی
اطمینان یافتن از راحت بودن رختخواب و مناسب بودن فضای اتاق خواب
 (تاریک، خنک و ساکت بودن آن)
5. انجام تمرینات ورزشی و فعالیت‌های بدنی در ساعات اولیه روز یا اوایل بعد از ظهر
 (که موجب کاهش استرس و در نتیجه، کاهش احتمال بروز بختک می‌شود)
6.  سنگین به رختخواب نروید و حداقل دو ساعت قبل از خواب چیزی نخورید. 

اولین زنانی که درجهان مدرک دانشگاهی گرفتند: ۳زن در ایالات متحده آمریکا درسال۱۸۴۱ (۱۸۳سال پیش) از کالج اوبرلین موفق به گرفتن مدرک لیسانس شدند. هلن ماگیل وایت آمریکایی هم درسال۱۸۷۷ (۱۴۷سال پیش) مدرک دکترای زبان یونانی گرفت. وینیفرد ادگرتون مریل نخستین زن محسوب میشود که درسال۱۸۸۶(۱۳۸سال پیش) مدرک دکترای ریاضیات را به‌دست آورد. درسال۱۸۶۶(۱۵۸سال پیش) لوسی هابز تیلور، اولین زنی که از یک کالج دندانپزشکی فارغ‌التحصیل شد. درسال۱۸۷۰(۱۵۴سال پیش) آدا کپلی، به‌عنوان اولین زن از دانشکده حقوق فارغ التحصیل شد. ادگرتون وی لیسانس خود را درسال ۱۸۸۳(۱۴۱سال پیش)گرفت او به‌طور مستقل از داده‌های رصدخانه هاروارد استفاده میکرد تا مدار دنباله‌دار پانز-بروکس را محاسبه کند وی در دانشگاه به آموزش ریاضی و ستاره‌شناسی پرداخت که در آن زمان یک نهاد کاملا مردانه بود.

..... 

راه های جلوگیری از بختک در خواب

https://www.fardanews.com/بخش-خواندنی-71/847599-راه-های-جلوگیری-از-بختک-در-خوا

روش برای بیدار شدن در بختک - مجله سلامت دکتر بهشتیان
https://beheshtiyan.ir/mag/waking-up-in-sleep-paralysis/

از شناخت تا درمان فلج خواب یا بختک - آب معدنی کرست
https://crestwater.co/can-you-die-from-sleep-paralysi