2777
2789
عنوان

وا😑😑😑😑😑😑

586 بازدید | 30 پست

تاپیک میزنن سوال میپرسن بعد نیمه خصوصیش میکنن

خب ما الان چطوری جواب بدیم؟

میری تو تاپیک جواب بدی میگه نمیشه

خب نزنن اون تیک وامونده رو😆

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری نیمه خصوصی میکنن  منم صبح خواستم تو یه تاپیک جواب بدم نوشت نیمه خصوصیه  

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

با تشکر

بعد نگین جواب ما نمیدین میرین تو تاپیکای خاله زنکی ها

امدیم نبودید رفتیم😑

همیشه یادتان باشد که زندگی پیشکشی است برای شادمانی و خوب زیستن، لبخند زیباترین آرایش هر فرد است و مثبت اندیشی کلید خوشبختی.

نگار موقع ایجاد تاپیک یه گزینه پایینه نوشته نیمه خصوصی تیکشو باید بزنن

ربطی به بلد بودن نیستا بعضیا اصن نمیخونن فقط گزینه پر میکنن .گرنه با دو دوتا چارتا کردنا مشخصه نیمه خصوصی یعنی افراد خاص من که بعضی کاربرا زیادی رو اعصابم هستن اصن مشخصه سایت و بالا پایین نمیکنن فقط غر میزنن و میگن پیداش نمیکنن مشخصه نگشتنا مشخصه فقط

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

😂😂😂✋

هرچقدر گزارش بزنید باز خود خدا و روایات نگفتن سگ نجسه!شعور بحث ندارید گزارش میزنید بحثش جداس ولی آیه و روایاتو که نمیتونید گزارش بزنید "وَ ما مِنْ دَابَّة فِى الاَْرْضِ وَ لا طائِر یَطِیرُ بِجَناحَیْهِ إِلاّ أُمَمٌ أَمْثالُکُمْ ما فَرَّطْنا فِى الْکِتابِ مِنْ شَیْء ثُمَّ إِلى رَبِّهِمْ یُحْشَرُونَ"

آره دریا

مثلا ایجاد تاپیک مثل قبله عوض نشده

نمیدونم چرا همه میگن بلد نیستیم