2777
2789
عنوان

وا😑😑😑😑😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دریامثلا ایجاد تاپیک مثل قبله عوض نشدهنمیدونم چرا همه میگن بلد نیستیم

اینو نگو چقدر رو مخن دیگه یکم بگردین چی میشه خب کلا بعضیا لقمه اماده میخوان من که انقدر توضیح دادن برا کاربرا بعضیاشون کف کردم دیگه 

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

نگار موقع ایجاد تاپیک یه گزینه پایینه نوشته نیمه خصوصی تیکشو باید بزنن

ممنون عزیزم

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

من با توضیح مشکل ندارم با نگشتن مشکل دارم سو تفاهم نشه برا همه

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

والاشایدشمابا موبایل نیستین من که باموبایلم هه چی پیچیده وشلوغ شده 

فونتشم بده 

واقعا کجارفت اون نی نی سایت صورتی جیگر

میترسم روزی برسدکه غارت بیت المال وفقروفلاکت درجامعه عادی شودوموضوع حساس جامعه بشود دوتارموی زنان... که زیرروسری است یابیرون آن **آیت الله طالقانی

خانوم تهرانی گفتش عددا جلو اسممون میمونه

خیلی رو اعصابمه این خیلی اسم کاربریم زشت و شلوغ شده

خانوم تهرانی گفتش عددا جلو اسممون میمونهخیلی رو اعصابمه این خیلی اسم کاربریم زشت و شلوغ شده

بخاطر تشابه اسمی عدد اومده دیگه 

چند ساله ما میگفتیم تنها سایت که اسم کاربری تکراری داره اینجاست .کلی هم دعوا و سو تفاهم پیش میومد یبار هم گفتن بنا به اولویت ثبت نام شماره میزنیم جلو اسامی تکراری ولی نکردن 

اخرش هم سیستمشون با اسامی تکراری مشکل پیدا کرد کد زده برا همه 

آینده ای میسازم که گذشته در مقابلش زانو بزند!......خدایا شکرت
بخاطر تشابه اسمی عدد اومده دیگه چند ساله ما میگفتیم تنها سایت که اسم کاربری تکراری داره اینجاست .کلی هم دعوا و سو تفاهم پیش میومد یبار هم گفتن بنا به اولویت ثبت نام شماره میزنیم جلو اسامی تکراری ولی نکردن اخرش هم سیستمشون با اسامی تکراری مشکل پیدا کرد کد زده برا همه

اره اینو فهمیدم ولی من اون سالی که ثبت نام کردم کلی اسم زدم قبول نکرد تا دریا رو به انگلیسی قبول کرد حالا باز نمیدونم قبلش دریا نامی بوده یا نه ولی نباید اینجوری باشه لااقل تو این سیستم جدید تجدید نظر کنن و اسمارو تغییر بدن هرکی دلش خواست