2777
2789
عنوان

خیلی بی فرهنگی اگه اینطوری هستی !!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 60 پست
اینم از اون سوالهای حرص دراره😂 خب یکم مودبانه تر 😅😂 یا مثلا دروغ سر هم میکنن بریم یه دور بزنیم ...

وای نگو رو اینم حساسید 

ما رومون نمیشه بگیم دیگه نمیایم مجبوریم بهانه بیاریم😐💔

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگو رو اینم حساسید  ما رومون نمیشه بگیم دیگه نمیایم مجبوریم بهانه بیاریم😐💔

چرا روتون نمیشه عزیزم اشکالش چیه 

من خودم جایی چیزی پسند نکنم میگم مرسی از لطفتون پسند نشد

من اینطوری نیستم ولی اگر طرف خیلی طول بده میرم جلو میگم کمکی از دستم بر میاد؟

مخصوصاً بوتیکای بزرگ که سه چهار تا فروشنده داره مثل عقاب میمونن بالاسر آدم ، حس میکنم دزدم 😐😂 

چون تعویضی اغلب وجود نداره باید با دقت انتخاب کنیم 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

حالا من از همون در که وارد میشم میگم سلام🤣🤦‍♀️

ولی خب یسری فروشنده ها چرا راه میفتن دنبال آدم

یا مثلا یچیزیو نمیخوای انقدر مدل میاره میگه میخوای باز کنم میگیم نه ولی بازش میکنه انگاری میخواد بزور بفروشه 😕

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بله صد درصد ولی کاش حداقل جواب سلام رو بدن  یه بنده خدایی با همسرش اومدن تو  هی نگاه میک ...

خب متاسفانه تربیت بعضی خانواده ها کامل نیست

ولی وجدانی من چند جا سلام کردم طرف خیلی آروم و بی توجه جواب داد یا جواب نداد حس ضایگی پیدا کردم😁

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
مخصوصاً بوتیکای بزرگ که سه چهار تا فروشنده داره مثل عقاب میمونن بالاسر آدم ، حس میکنم دزدم 😐😂  ...

اره واقعا یه جوری میوفتن دنبال ادم حس دزد بودن دست میده بمون...

هی اون بدو من بدو  

((درخواست دوستی هیچکی رو قبول نمیکنم حتی خانما🌱))

چرا روتون نمیشه عزیزم اشکالش چیه  من خودم جایی چیزی پسند نکنم میگم مرسی از لطفتون پسند نشد

یعنی اینطور بگم ناراحت نمیشی؟

ناراحت شد یقه تو رو میگیرما😂😑

اره واقعا یه جوری میوفتن دنبال ادم حس دزد بودن دست میده بمون... هی اون بدو من بدو    

میخوای با همراهت مشورت کنید زل میزنه تو چشم آدم 😐😂

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خب متاسفانه تربیت بعضی خانواده ها کامل نیست ولی وجدانی من چند جا سلام کردم طرف خیلی آروم و بی توجه ...

تربیت هیچکس کامل نیست 😁

خب برات مهم نباشه عزیزم شما شعور و شخصیت خودت رو داشته باش 

من اتفاقا وقتی میبینم مشتری مودب وارد فروشگاه میشه خیلی باهاش گرم‌میگیرم و سر قیمت هم باهاش راه میام کلی 

ادب واقعا ارزشمندن

یعنی اینطور بگم ناراحت نمیشی؟ ناراحت شد یقه تو رو میگیرما😂😑

نه من که ناراحت نمیشم منطقیه خو 

زندگیتو بر اساس منطق و درستی بچین نه ناراحتی آدما ... نمیتونی همه رو راضی نگه داری

اره واقعا یه جوری میوفتن دنبال ادم حس دزد بودن دست میده بمون... هی اون بدو من بدو    

یسری تو کیفم دنیال چیزی بودم

چادر هم رو صورتم پایین اومده بود

دیدم فروشنده کج شده داره با دقت نگاه میکنه جنس تو کیفم جاسازی نمیکنم😂😂

تربیت هیچکس کامل نیست 😁 خب برات مهم نباشه عزیزم شما شعور و شخصیت خودت رو داشته باش  من اتفاق ...

آدرس مغازه پلیز😁❤️😂😂

من هر روز میان سلام میکنم فقط😂😂