2777
2789
کلا پیام نور خوب نیس یکم بیشتر پول بده حداقل برو آزاد  تا اونجایی که میدونم پیام نور بیشتر کلا ...

اتفاقا سطح دانشگاه پیام نور خیلی از آزاد بالاتره، ما توی یه موسسه علمی هستیم، واسه ارزشیابی همیشه اول دانشگاه دولتی هست، بعد پیام نور و بعد آزاد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا سطح دانشگاه پیام نور خیلی از آزاد بالاتره، ما توی یه موسسه علمی هستیم، واسه ارزشیابی همیشه او ...

منم دانشجو پیام نورم 

برای سهمیه فرهنگیان از دانشجوهای این دانشگاه هم بر میدارن ؟؟

اتفاقا سطح دانشگاه پیام نور خیلی از آزاد بالاتره، ما توی یه موسسه علمی هستیم، واسه ارزشیابی همیشه او ...

دانشگاهی که با معدل میشه یکی که دبیرستان تجربی خونده بره اونجا حقوق بخونه در حالی که هیچ ربطی به رشته دبیرستان نداره ، چه سطح علمی قراره داشته باشه اخه؟!

من پیام نور میخونم . برای کسی که شاغل هست و نمیتونه همیشه بره دانشگاه خوبه چون کلاساش الزامی نیس بجز درسهای عملی. البته برای رشته های محاسباتی خوب نیس چون زیاد کلاس نمیزارن ممکنه خوب متوجه نشی ولی برای درسهای حفظی و آسون خوبه .

من پیام نور میخونم . برای کسی که شاغل هست و نمیتونه همیشه بره دانشگاه خوبه چون کلاساش الزامی نیس بجز ...

دقیقا 

فقط سوالم این سوالای تستی که پایان ترم داریم همه دانشجوهای سراسری هم سوالاشون همینه مثل ما؟؟