2777
2789
عنوان

بچها یه راهنماییم میکنید ممنون

48 بازدید | 18 پست

مامانم عمل داره قراره فردا یا پس فردا بره سمت شیراز اما معلوم نیست کی عملش کنن

شوهرم‌میگ باهاش برو اما من دو دلم هم دلم اونورع هم اینو میدونم ک‌مامانم تا ۷ .۸ام عملش نمیکنن ولی واسه احتیاط میره ک اونجا باشه منم ک بچه کوچیک دارم

حالا نمیدونم بمونم عیدو اینجا باشم یا برم اونجا باشم سردرگم شدم از اینور شوهرم و بچم از اونور مامانم چون روحیه اشم بد شده نگرانشم

چ‌خاکی بریزم ؟😭😭😭😭

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب حالا خیلی زوده واسه چی میخواد حالا بره

بارداره هرلحظه ممکنه زایمان کنه واسه همین گفتن باید اونجا باشه

عشق(حضرت عباس(ع))😍                                                     پسرم همه وجودم🤍🌻            
خب پس باهاش برو . بچه رو هم بسپار بالاخره خواهرشوهری مادرشوهری کسی هواشو داشته باشه الان موقعیت ماما ...

مامانم خالم پیششه منم بچم شیرخواره نمیتونم بزارم نمیدونم چ کنم شوهرمم میگ برو اما نمیدونم چ کنم😭😭😭

چه خوب همتون برید چه عیبی داره تو هم میتونی بیای یه سر بزنی به بچت 

شوهرم اینجا سرکاره تا ۸ام اونم‌گفته بعد میام

خب همتون برین

مشکل اینه شوهرم نیست سال تحویلی اون ۸ام ب بعد میتونه بیاد

یعنی غیر از تو و خالت کسی دیگه نیست بره

ن متاسفانه اخه ت عیده مامانم قبول نمیکنه