2777
2789
عنوان

خواهرم درس نمیخونه

240 بازدید | 20 پست

رشتش کامپیوتره 

میتونست تجربی ام بره ولی گذاشتیم به اختیار خودش  

ولی الان هر وقت میریم توی اتاقش درحال  فیلم دیدن وبازی کردنه  یا رمان میخونه

بهش گفتم چرا اینکارو میکنی  میگه تو دخالت نکن تو کاری که بهت ربطی نداره منم  به مامانم گفتم دیدی چجوری رفتار میکنه  بعدم لباس پوشیدم زدم بیرون 

واقعا نگرانشم با  بدرفتاریشام کنار میام ولی با تلاش نکردنش و تباه کردن ایندش  نمیتونم  

کاش میفهمید الان وقت اینه سرنوشتشو بسازه نه اینکه  تباهش کنه 

واقعا نمیدونم چطوری باهاش رفتار کنم 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ درس بخونه چ نخونه آینده ای ک ساخته میشه آینده خودشه

اینم بهتون بگم ک این مسئله عادیه

من تایم دبیرستان همین بودم

و الان پشیمونم

ولی اینو شما یا هر کس دیگه ای نمیتونه بهش بفهمونه و خودش باید تجربه کنه و بعد ها پشیمون بشه چون چند سال از عمرش ب این روش هدر میشه.

لازم نیست شما مداخله کنید چون نوجوانها از نصیحت خوششون نمیاد و فقط با مداخله خودتون رو ازش دور میکنید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم شما یه خواهر ماه و نمونه هستی. اون رو ولش کن باید خودش تجربه کنه و بعد افسوس بخوره

انقدر گریه کردم از دست کاراش نمیخوام ضربه بخوره خیلی وقتا  ضربه خوردن از زندگی کلی عقبت میندازه 

مدرسه میره یا دانشگاه؟  منم دانشجو مهندسی کامپیوترم تو دانشگاه که خیلی این رشته سخته بهش بگو ب ...

مدرسه 

خب منم بهش میگم تو باید الان حداقل یه نرم افزار باید حرفه ای بلد باشی 

کلاس پایتون میره فقط یساعت  قبل کلاس تمرین میکنه 

عزیزم چ درس بخونه چ نخونه آینده ای ک ساخته میشه آینده خودشه اینم بهتون بگم ک این مسئله عادیه من تا ...

من نمیخوام تجربه من نصیبش بشه من خودم  همون دبیرستان کم کاری کردم نشد اونی که میخوام بشم 

انقدر گریه کردم از دست کاراش نمیخوام ضربه بخوره خیلی وقتا  ضربه خوردن از زندگی کلی عقبت میندازه ...

تجربه خودم رو بهت گفتم. درکت می کنم چقدر دلسوزش هستی.

ولی واقعا تا خودش نخواد هیچکس کاری نمی تونه براش بکنه.

مراقب باش وقت و انرژی خودت رو به جای پیشرفت خودت برای اون صرف نکنی

من نمیخوام تجربه من نصیبش بشه من خودم  همون دبیرستان کم کاری کردم نشد اونی که میخوام بشم

متوجهم عزیزم.

ولی باتوجه ب رفتارها و افکار خودم تو او سن میگم از کسی حرف شنوی نداره و متاسفانه نمیشه کاری کرد..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم شما چه خواهر خوبی هستین کلاس چندمه؟کار و دانش یا فنی؟

فنی حرفه ایه ومدرسه اش تیزهوشان

ازمون داد قبول شد 

میدونم در توانش هست که بهترین باشه  ولی از وقتی رفته این رشته  لپ تاپ و گوشی دائم  در اختیارشه دیگه هی داره بازی میکنه یا فیلم و کارتون میبینه یا کلیپ چرتو پرت 

من یبار نرفتم ببینم این داره درس میخونه 

مدرسه  خب منم بهش میگم تو باید الان حداقل یه نرم افزار باید حرفه ای بلد باشی  کلاس پایتو ...

تو مدرسه رشته ی کامپیوتر واقعا چیزی یاد نمیدن بزار بیاد دانشگاه تازه میفهمه کامپیوتر یعنی چی مخصوصا که درس های مهندسی مخصوص به خودش رو داره اون موقع تازه شاید یکم سر از کامپیوتر در بیاره منظورم پایگاه داده امنیت هوش مصنوعی و مهندسی اشیاء اینا هست 

همین کلاس هم که میره خوبه فعلا 

منم در کنار دانشگاه کلاس میرم

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
تجربه خودم رو بهت گفتم. درکت می کنم چقدر دلسوزش هستی. ولی واقعا تا خودش نخواد هیچکس کاری نمی تونه ب ...

اره متاسفانه نمیشه بهش فهموند 

فنی حرفه ایه ومدرسه اش تیزهوشان ازمون داد قبول شد  میدونم در توانش هست که بهترین باشه  و ...

عزیزم خواهر من هم کار و دانشه، سخت نگیر چونکه کتاباشون رو دیدم و واقعا اسونن، اصلا ب خوندن احتیاج نیست.ایتقدر سرزنش نکن

عزیزم مطمئنم با تلاش میتونی کم کاری خودت رو جبران کنی. ببین چیکار میتونی بکنی برای ارشد بیشتر بخونی، کاراموزی یه جای خوب بری و یا ...

به نظرم وقت و انرژیت رو برای خودت بزار نه خواهرت