2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج کنم  مدرکم بچه بیارم 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

میخوام گواهینامه بگیرم  

به نظرتون دیر نیست؟ 44سالمه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
درس  کار  شخصیت

واااا مگه نداری؟ 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

برای بار اخر جنین هامو انتقال بدم ...اگه گرفت که خداروشکر و اگه نشد یه بچه از پرورشگاه برمیدارم ...(البته ثبت نام میکنم چندسالی زمان میبره) در اون حین تصمیم دارم برم جایی سرکار ...البته نصف روز و شیفت صبح ...عصرهاهم ب زندگیم برسم ...تصمیم دارم بیشتر روی روحیم کار کنم و به خودم بیشتر برسم ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن هیچ وقت برای هم0یچی دیر نیست برو بگیر خواهر

ممنونم دخترم  

واااا مگه نداری؟ 

کار رو خیر 

درسم که چون هدفم مهاجرته باید ریز نمراتم تو دانشگاه بالا باشه 

شخصیت هم که منظورم از نظر کنترل خشم و افزایش صبر😂👩🏻‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.

کار رو خیر  درسم که چون هدفم مهاجرته باید ریز نمراتم تو دانشگاه بالا باشه  شخصیت هم که م ...

😂😂😂😂