2777
2789
عنوان

تبلت دانش اموزی

253 بازدید | 19 پست

الان تو دیوار دیدم خواستم واسه دخترم بخرم زده بود ۷۰۰ زنگ زدم با تخفیف گف ۵۰۰ گف بیا ببین بعد ببرش گفتم یه شهر دیگه ام گف خب پولو واریز کن میدم تاکسی برات بیاره زیادی ارزون نیس؟تازه قسمم خورد گفت تازه باتریشو عوض کردم واسه دخترم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد نکن بگو هر وقت گرفتم پول و میریزم 

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
ینی بدرد بازی بچه نمیخوره؟

نه عزیزم به درد نمیخوره من دو تا گرفتم هنگ می کرد اصلا نمیشه بازی کرد اخرم رفتم سامسونگ براش گرفتم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷