2777
2789

جنین از تخمک و اسپرم مادر و پدر اصلی خودش باشه

ولی فقط یکی دیگه جنین این دو نفر رو در رحمش رشد میده و بدنیا میاره و هزینه میگیره

اینجور بچه ها آیا ممکنه مشکلی درآینده داشته باشن؟ 

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر پزشکی؟؟

هیچی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
آدم بچه ی غریبه رو میاره بزرگ‌میکنه مشکلی پیش نمیاد چه برسه به این بچه ها 

از نظر پزشکی منظورم بود. بیماری و سیستم ایمنی و...

خداروشکر. دلم آروم گرفت

ببین چون از سالم ترین تخمک واسپرم بهترین ژن ها گرفته میشه وضعیت بهتری نسبت به بچه های عادی داره بهشم میگن گلد بیبی ینی بچه طلایی🙂 سزارینم بدنیا میارنش که یوقت سختش نشه بخواد طبیعی دنیابیاد خلاصه تو پرغو بزرگ میشه تا دنیا بیاد😄

ببین چون از سالم ترین تخمک واسپرم بهترین ژن ها گرفته میشه وضعیت بهتری نسبت به بچه های عادی داره بهشم ...

ممنون از اطلاعاتت عزیزم

از من رحم جایگزینم طبیعی قراره دنیا بیاره

خب بگو‌ سزارین بشه اینطوری بهتره که

بچه هم تقریبا درشت داره میشه. هفته ۳۷ الان حدود ۳و۳۰۰ هست

خودش گفت طبیعی میخام

دکتر هم موافقت کرد

منم که نمیدونم کدوم بهتره، گفتم باشه.

اون گفت طبیعی زودتر حالش خوب میشه و بچه ها قبلیش هم طبیعی بودن