2777
2789
عنوان

میشه لطفا قضاوتم کنید

161 بازدید | 13 پست

سالهاست زندگی مشترک دارم با چند فرزند امکانات مالی تقریبا خوب و شوهر خوش اخلاق

همه اینا همراه با یک عذاب دردناک سخت به نام مادرشوهر وقیح و سلیطه

تمام این سالها گریه کردم و ناله کردم 

الان بعد از سی سال شوهرم رفتارش داره تغییر می کنه خیلی ناراحتم ولی غرورم اجازه نمیده رویه ام را عوض کنم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرت اگه قرار بود تغییر کنه تو این سی سال که خودش یه عمر حساب میشه تغییر می‌کرد.

ممکنه صبر و تحمل شما کم شده باشه در مقابل رفتارهای مادرشوهرت و این شما باشی که تغییر کردی و فکر می‌کنی بقیه تغییر کردن .

کلام آخر اینکه 

مهم نیست آدم های سمی زندگی ما با ما چه نسبتی دارن باید ازشون فاصله بگیریم و واسشون حد و مرز مشخص کنیم.

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.
سی ساله متاهلی ؟؟؟ چ غروری ؟

خب آخه اون باید درکم کنه که با چنین مادری دارم زندگی می کنم 

قبلا بیشتر هوای منو داشت الان یکمی متمایل به مادرش شده 

البته مادرش هم پیر شده ولی هنوز همون سلیطه به تمام معناست

همسرت اگه قرار بود تغییر کنه تو این سی سال که خودش یه عمر حساب میشه تغییر می‌کرد. ممکنه صبر و تحمل ...

وقتی هر شب میاد خونم چجوری فاصله بگیرم

من حتی بهش سلام هم نمی کنم ولی از رو نمیره از وقتی میاد بالا حرف میزنه تا آخر 

من هم خودم را مخفی می کنم 

خب آخه اون باید درکم کنه که با چنین مادری دارم زندگی می کنم  قبلا بیشتر هوای منو داشت الان یکم ...

ببین چ اشتباهی کردی ک درک نکرده - از کارای مادرشوهرت میگی اگر اذیت نمیشی وگرنه نگو

فقط خدا.🦋💜💪

دیروز می خواستم آشتی کنم اون مثل همیشه گفت ناشکر نباش و من تمومش کردم شب برای افطار مهمان دعوت کرده بودم رفت خرید انجام داد تو کار خونه زیاد کمکم نکرد( قبلا میکرد) شب که می خواستن برن ۲ تا بچه های خواهرم بدون پدر و مادرشون بود چون مادر و پدرشون جایی بودن اومد گفت نمی خواد برای بچه ها سحری بدی 

برای بقیه بده خیلی ناراحت شدم گفتم حقا که تربیت شده همون مادری.

البته چند سال هست با این شوهر خواهرم مشکل داره ولی تا پارسال خودش همیشه می گفت همه را دعوت کن و کمک هم می کرد.

سی سال تحقیر ،دخالت ،مکاری و.....

مشکل مادرشوهرت نیس-شوهرته ها 🤨 خودت سیاست داشته باش - اونم دیده کوتاه میای زورشو نشونت میده 😖 وقتی فهمیده حساسی و باز درک نمیکنه - بخودت برس و اهمیت بده ببینه برات مهم نیست میاد سمتت - ولی دیگه شماک طاقت این مادرشوهرو اوردی و دیگه پیره - دیگه اخرش پاپیچ پسر ومادر نشو -راه خودتو برو

فقط خدا.🦋💜💪