مامان ماهلین😘. انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏. ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کردهایم ...️️
هرکسی با همسطح خودش ازدواج میکنه. پسر پولدار هم با همسطح خودش پسر متوسطم با همسطح خودش. شما اگر پولداری نیاز به جنبش نداره
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊 🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌
موندم چقدر فکر کردی که این راه حل رو پیدا کردی خب استثنا هم داره مثلا بی پول ها بعد از ازدواج یه جوری پولدار میشن فناوریت مشکل داره🤣
از دیار لرستان💙brj💙گوش کن پند ای پسر وز بهر دنیا غم مخور. گفتمت چون دُر حدیثی گر توانی داشت هوش💫آنکه عمری در پی او میدویدم سو به سو ناگهانش یافتم با دل نشسته رو به رو..........×دل میدهی؟! +مگر تو دل دادی؟×دل من خودش رفت ؛اصلا منتظر امر من نماند...😍 این دو خط همینجوری رسید به ذهنم🙄جان چشات دیوانه بازیات بد شری دسم داد بد شری اسم داد...😄 اگر ز کوی تو ، بویی به من رساند بادبه مژده، جان جهان را به باد خواهم داد 🦋حافظ🦋