2777
2789

صد درصد مخالفم 

ما تقریبا کم سن و سال بودیم که ازدواج کردیم من ۲۱همسرم ۲۳

همسرم حتی ۱دوچرخه از خودش نداشت. اما مشخص بود که کاری و با جنم هست 

الان به لطف خدا همه چی داریم بعد از ۱۲سال

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس چرا من هرچی پسر پولدار دیدم میرن فقط به دختر خوشگل که فقط خونه داری می‌کنه و تا سر کوچه نرفته رو ...

ما که برعکس شو دیدیم الان مرد پولدار زن پولدار میخواد که دو برابر پیشرفت کنه

اینکه فقیر دنیا بیای تقصیر خودت نیست ولی اگه فقیر از دنیا بری مقصر خودتی ☺️ این جمله رو دوبار بخون

ده بارم از روش بنویسه

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
صد درصد مخالفم  ما تقریبا کم سن و سال بودیم که ازدواج کردیم من ۲۱همسرم ۲۳ همسرم حتی ۱دوچرخه ا ...

خب تو این دوازده سال خیلی سختی کشیدین شاید ی دختر میخواد بدون سختی و آماده بره بشینه خونه بخت

ما که برعکس شو دیدیم الان مرد پولدار زن پولدار میخواد که دو برابر پیشرفت کنه

خب میگم دیگه طرف می‌ره یه دختریو میگیره که باباش پولداره ولی دختر نه تحصیلات داره نه شاغل یه روز باباش نده بهش لنگ میمونه

دقیاقا داره همینطور میشه پسرای قوی دخترای قوی انتخاب می کنن و دخترای ضعیف می مونه برای همون پسرای ...

اتفاقا برعکسه پسرای بی پول و گشنه دنبال دخترای پولدار وشاغل میگردن که یکی خرجشون رو بده

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
خب تو این دوازده سال خیلی سختی کشیدین شاید ی دختر میخواد بدون سختی و آماده بره بشینه خونه بخت

باید دیگه خیلی خوش شانس باشی بدون اینکه بی پولی بکشی برسی به خونه و ماشین و پس اندازو طلا 

نه خیلی 

سال اول با کادوهای عروسی, ماشین خریدیم

تا ۳سال مستاجر بودیم بعدش خونه ساختیم.  

باور کن وقتی زندگیو باهم بسازین، لذتش خیلی بیشتره

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...