2777
2789
عنوان

خرگوش دخترم مرد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 36 پست
وای بیچاره دخترت داغون میشه من جوجه اردکم مرد بعد ۱۰ سال هنوز اعصابم خورده واسش  به نظرم بهش ن ...

اخه شبیهش نیس اینجا از یه شهر دیگه خریدم براش دخترمم کلا سه سالشه

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه بغضم بگیره؟ 💔یاد پشمک خودم افتادم دزد اومد خونمون رفته بود از ترسش تو بخاری قایم شده بود سوخ ...

عزیزم💔

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
آخی عزیز دلم حیوون خیلی وابستگی میاره الان دوتا عروس هلندی داریم دخترم صبح به صبح اول به اونا سر میز ...

اوهوم دختر من عشق خرگوش داره حتی لباس و گیره هاشم خرگوشیه🥲

طبیعیه بغضم بگیره؟ 💔یاد پشمک خودم افتادم دزد اومد خونمون رفته بود از ترسش تو بخاری قایم شده بود سوخ ...

الهی بگردم منم از کامنتت بغضم گرفت 

وای بیچاره دخترت داغون میشه من جوجه اردکم مرد بعد ۱۰ سال هنوز اعصابم خورده واسش  به نظرم بهش ن ...

من کلاس سوم بودم پولای عیدیمو اردک خریده بودم بعد اردکم تمام زندگیم بود می اومد بغلم ای خدااا 

یه روز ظهر که از مدرسه اومدیم دیدم اردک منو و داداشم و بابام سرشونو بریده 😭

یعنی وحشتناکترین صحنه عمرم بود 

وقتی برای بچه ها حیون میخرم اون فقط حیون خونگیش نیست اون میشه یه عضو خانواده اش و نزدیکترین موجود بهش 

من الان ۳۷سالمه اما هر اردکی که ببینم میگم شبیه اردک کنه💔

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
الهی بگردم منم از کامنتت بغضم گرفت 

💔🥺جنازشو زودتر قایم کن هرچی بیشتر ببینش بدتر میشه منکه 15 سالم بود تا ی مدت گریه میکردم براش

ینی میشه ی روز منم تیکر بارداری بزارم و منتظرت باشم کوچولوی من؟ 🥺❤

ببر بنداز دور بکو بردم درمانکاه گفان باید اینجا بمونه تا خوب بشه. من با این ترفند بچه مو اروم کردم اون جوجه اش مرد. بابام برد دور انداخت گفتم بابا بررگ برده درمونگاه حیوانات گفتن این باید اینجا بمونه که خوب بشه بعدم باید پیش دوستاش زندگی کنه وگرنه بازم مریض میشه

من کلاس سوم بودم پولای عیدیمو اردک خریده بودم بعد اردکم تمام زندگیم بود می اومد بغلم ای خدااا  ...

وااااقعااااا واسه منم خیلی عزیز بود🥺💔

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

🥺🥺🥺🥺🥺🥺خرگوش بود؟

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((