2777
2789

کلاس اوله 

اینجوریه ک اگ به معلم بگم دعواش کن ترس برش میداره و خجالت میکشه اعتماد ب نفسش از دست میده

خودمم ب هر زبونی بهش میگم فایده نداره

جز شاگرد ممتاز کلاس بود ولی تو این ۱ ماه افت کرد تو ریاضی

همش در حال بازی از مشق نوشتن متنفر شده

موندم چیکار کنم

بخدا عصبی شدم انقد حالم بد میشه ک جون ندارم کارای خونه رو انجام بدم

نمیدونم واقعا نمیدونم چیکارش کنم

از اول مدرسه تا الان ۲۰ دیق مونده به رفتن مدرسه اومده نشسته پای مشقاش

هر طوری بهش گفتم روش تاثیر نزاشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کاری نداشته باش 

این جور بچه ها پشت هم بگی زده میشن 

امتحان کن دو روز کامل حتی برا درس صدا نزن هیییچی نگو 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

آخرساله بچه ها خسته شدن

اگه زیاد علاقه نداره بهش فشار نیار 

با بازی عملی ریاضی باهاش کار کن 

شرطیش کن همون اولا درسشو بنویسه

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

بخدا پسر منم نمی‌نویسه منم الان همین مسکلمه دیگه چاره نداشتم ب معلم گفتم بهش تذکر بده اصلا هم اعتماد ب نفسش نمیاد پایین ب معلم بگو ی ویس بده براش تا گوش کنه و معلم تو ویس بگه که تکالیفت رو عکسشو برا من بقرست 

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 

به معلمش بگو یه ویس بفرسته براتون 

که جدی بهش بگه مامانت بهم گفته درس نخوندی و... 

هر دفعه که درس نخوند براش پخش کن

مثل همین ممد قلی😂

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

بخدا پسر منم نمی‌نویسه منم الان همین مسکلمه دیگه چاره نداشتم ب معلم گفتم بهش تذکر بده اصلا هم اعتماد ...

منم همین کارو کردم بهش گفتم ویس بده بهش بگو باید همش روانخوانی بفرسته

طفلی اونم ویس فرستاد

پسرم متوجه شد من از خودم نمیگم و خواسته معلمشه بیشتر گوش داد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
آخرساله بچه ها خسته شدن اگه زیاد علاقه نداره بهش فشار نیار  با بازی عملی ریاضی باهاش کار کن&n ...

باور کن از اول همین بوده

باز خوب خودش باهوشه 

وگرنه اگ‌دیر متوجه میشد الان باید امسال رو مردود میشد

ولی باز نگرانم‌ریاضی افت کنه

واییییی چقد مثل داداش منه

اونم کلاس اول

اولای سال خوب بود این یک ماه آخرو خون به دلمون کرد🥴

هرچی تهدید کردیم،نازشو کشیدیم هیچ فایده نداشت

حتی معلمم تنبیهش کرد که اینقد مشق بنویس ولی هیییچ😕موهای سرم سفید شد از دستش

به دلیل نخواندن کتاب های فلسفی این قسمت خالی می‌باشد !